Αλμυρός: Εμπειρία στην επίθεση με τον Αμαραντίδη

Γ' Εθνική 21 Ιανουαρίου 2023, 18:30

Προσθέτει εμπειρία στη γραμμή κρούσης ο Αλμυρός με την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Βασίλη Αμαραντίδη.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίας καθώς έχει αγωνισθεί ακόμη και στη Super League (για δύο σεζόν με τον Ηρακλή). Το δελτίο τύπου της ομάδας του Γαζίου αναφέρει σχετικά:

«Το ΔΣ του Αλμυρού, συνεχίζοντας την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Αμαραντίδη Βασίλη.

Ο 25χρόνος επιθετικός ξεκίνησε από τους Μπέμπηδες, ακαδημία του Παναγιώτη Κερμανίδη σε ηλικία 5 χρονών μέχρι τα 16 του όπου πήγε στην ιταλική Κιέβο Βερόνα.

Την επόμενη χρονιά υπέγραψε συμβόλαιο στον Ηρακλή στην Β’ Εθνική όπου η ομάδα βγήκε πρώτη και ανέβηκε στη Super League και ήταν στην Α Εθνική για 2 χρόνια με 6 συμμετοχές.

Έπειτα πήγε στην ομάδα του Πανσερραϊκού στη Β’ Εθνική και στο 6μηνο επέστρεψε στον Ηρακλή στην Γ’ Εθνική όπου πήρε την άνοδο για τη Β’ Εθνική.

Αγωνίστηκε επίσης στον Αγροτικό Αστέρα στη Γ’ Εθνική, ΠΟ Τρίγλιας στη Football League με 9 συμμετοχές ενώ τον Ιανουάριο εκείνης της σεζόν βρέθηκε στον Αλμωπό Αριδαίας όπου πήραν την άνοδο για τη Football League καταγράφοντας 11 συμμετοχές.

Επίσης αγωνίστηκε στον Εθνικό Σοχού στη Γ’ Εθνική ενώ ο προηγούμενος σταθμός του ήταν η ομάδα του Θερμαϊκού Θέρμης. Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια του Αλμυρού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με πολλές νίκες!»

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad