Αλμυρός: Απουσίες και επιστροφές ενόψει Παλαιόχωρας

Γ' Εθνική 23 Οκτωβρίου 2020, 22:26

Δύο απουσίες και δύο επιστροφές μετρά ο Κώστας Κιάσσος για την Κυριακάτικη αναμέτρηση στο Γάζι με την Παλαιόχωρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Γιώργος Χανιωτάκης και ο Μάνος Γενιτσαρίδης παραμένουν εκτός δράσης κι αναμένεται να επιστρέψουν στο παιχνίδι του Αλμυρού με τον Γιούχτα. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Σωτήρης Ζέλιος που εξέτισε στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Ερωτηματικό παραμένει το αν θα είναι διαθέσιμος να αγωνισθεί ο Ματίας Τσαμάρες. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είχε αποκτηθεί από τον Αλμυρό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο κι ανανέωσε τον περασμένο Ιούνιο, αλλά δεν κατορθώσει να καταγράψει συμμετοχή (ούτε πέρυσι, ούτε φέτος μέχρι τώρα) λόγω… γραφειοκρατίας με το δελτίο του.

Σύμφωνα με τον Κώστα Κιάσσο και τις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου λογικά θα είναι έτοιμο το δελτίο του Τσαμάρες και θα μπορέσει να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με την Παλαιόχωρα.

Στη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο Χανιώτης τεχνικός του Αλμυρού αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής λέγοντας:

«Ακολουθεί την Κυριακή ένα άλλο παιχνίδι, το οποίο είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει να δούμε την κούραση των παιδιών, έχουμε βάθος στο ρόστερ και πρέπει να κάνουμε μία καλή αξιολόγηση. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι με επιστροφές.

Ο Γιώργος Χανιωτάκης θα λείψει για μερικές ημέρες ακόμη, λογικά θα επιστρέψει στο ματς με τον Γιούχτα. Τα ίδια ισχύουν και για τον Μάνο Γενιτσαρίδη. Γυρίζει ο Ζέλιος και λογικά θα είναι κι έτοιμο το δελτίο του Ματίας Τσαμάρες.

Ξέρουμε τον αντίπαλο, τον έχουμε αναλύσει. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι μία πολύ διαφορετική ομάδα από εκείνη που αντιμετωπίσαμε στο φιλικό στον Μυλοπόταμο που κερδίσαμε 2-0. Δεν θα έχει καμία σχέση το Κυριακάτικο ματς με το φιλικό.

Γνωρίζουμε όλοι την αναγκαιότητα των βαθμών, την κρισιμότητα του αγώνα. Μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη μέσα από καλή αξιολόγηση και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν ξεκούραστοι, δυνατοί και να μπούμε σε μία κανονικότητα μέσω του αποτελέσματος.»

Estrella