Άλλος ΑΟΧ!

Χανιά | 10 Μαΐου 2016, 18:25

Άλλος το πρωί... άλλος το βράδυ, παραφράζοντας μια παλιά ταινία... Ο Α.Ο.Χανιά έχει φέτος δύο πρόσωπα, ωστόσο το καλό του το παρουσιάζει τη δεδομένη χρονική περίοδο.

 

Εκεί που ο ΑΟΧ είχε να κερδίσει 5 μήνες, από τον περασμένο Νοέμβριο δηλαδή, έχει καταφέρει να έχει τρεις σερί νίκες, στα τελευταία τρία παιχνίδια του. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ΑΟΧ έχει 7 ματς χωρίς ήττα, όπερ και σημαίνει ότι μετρά 13 βαθμούς σε αυτές τις αγωνιστικές, ενώ σε όλο το υπόλοιπο πρωτάθλημα είχε πάρει 25.

Σε μέσους όρους δηλαδή στην τελευταία 7άδα αγώνων έχει σχεδόν 2 βαθμούς ανά ματς, την στιγμή που στο υπόλοιπο πρωτάθλημα έφτανε δεν έφτανε τον 1 βαθμό ανά παιχνίδι. Μέσος όρος που θα μπορούσε να χαμηλώσει κι άλλο αν δεν υπολογίζονταν οι δύο άνευ αγώνος, νίκες, με Ολυμπιακό Βόλου και Εργοτέλη.

Τα 7-4 τέρματα στα τελευταία 7 ματς (ή 8-4 αν υπολογίσουμε ότι θα σκόραρε απέναντι στον Αχαρναϊκό) δηλώνει αφενός συνέπεια στην επίθεση (όχι κάτι τρομερό, αλλά ένα γκολ ανά αγώνα), αλλά σημαντικότατη βελτίωση στην άμυνα. Αυτό είναι σίγουρα δουλειά Γράφα που είναι …ειδικός στο να “σφίγγει” τον κλοιό στην άμυνα!

Πλέον, ο ΑΟΧ δεν θέλει πολλά πράγματα… Μια νίκη επί της αδιάφορης Λαμίας στα Περιβόλια την ερχόμενη Δευτέρα (16/5) και -μάλλον- “καθάρισε”… Με τη φόρα που έχει, με την ψυχολογία που ανέκτησε και με τη διάθεση που παρουσιάζουν οι παίκτες στα ματς της ομάδας, πιθανότατα η παραμονή έχει επιτευχθεί…

Έτσι όπως πήγε η φετινή χρονιά, το γεγονός αυτό θεωρείται τεράστια επιτυχία!

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania