Άλλο Σπάρτη, άλλο Αίγιο (;)

Χανιά | 30 Οκτωβρίου 2016, 8:59

Η αναμέτρηση με τη Σπάρτη έχει περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον ο Α.Ο.Χανιά, διατηρώντας την παρουσία του στην Πελοπόννησο αντιμετωπίζει τον Παναιγιάλειο (στο Αίγιο) την Κυριακή (30/10), στις 15:00.

Άλλο Σπάρτη και άλλο Παναιγιάλειος και άλλο Κύπελλο Ελλάδος και άλλο Φούτμπολ Λιγκ. Στο πρωτάθλημα εστιάζει ο ΑΟΧ που κάνει πρεμιέρα με ένα άκρως δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι και σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως του Αιγιού, όπου σε γενικές γραμμές δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Το έργο του Αντώνη Δρακόπουλου ήταν αρκετά δύσκολο αυτές τις ημέρες αφού επιδίωξε να απομακρύνει τους παίκτες του από αρνητικές σκέψεις, μετά το βαρύ 4-0από τη Σπάρτη. Το αν τα κατάφερε θα φανεί στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, όπου συν τοις άλλοις, ο ΑΟΧ θέλει (τρόπον τινά) να έχει περισσότερη τύχη με το μέρος του, με την έννοια ότι στο ματς με τη Σπάρτη έφαγε το πρώτο γκολ στο 2ο μόλις λεπτό.

Τα προβλήματα και οι απουσίες είναι γνωστές, αφού δεν παίζουν (έμειναν στα Χανιά) οι Ζόρο και Κοζάκης. Εκείνο βέβαια που επίσης θα έχει ενδιαφέρον είναι αν ο ΑΟΧ καταφέρει να σκοράρει, πράγμα που δεν κατάφερε στα φιλικά ματς αλλά και στο ματς Κυπέλλου και σίγουρα προκαλεί ανησυχία.

Η πρεμιέρα λοιπόν είναι ιδιαιτέρως σημαντική για τον ΑΟΧ που αν καταφέρει να αποσπάσει θετικό σκορ στο Αίγιο θα έχει επενδύσει πολλά ενόψει της εξίσου δύσκολη συνέχειας.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Καλαμπόκης (Ατι/νίας)

4ος: Διώτης (Ευρυτανίας)

Estrella
/psiloritischania