Αλλαξε ο σχεδιασμός, όχι οι στόχοι…

Χανιά | 15 Ιανουαρίου 2021, 18:00

Η ματαίωση του αγώνα με τη Δόξα Δράμας, οι γενικότερες εξελίξεις που προέκυψαν, αλλάζουν τον σχεδιασμό στην ομάδα των Χανίων. Πρεμιέρα με δύο εκτός έδρας ματς αναγκάζεται να κάνει το σύνολο του Αλέκου Βοσνιάδη.

Παρότι το “μοτό” είναι γνωστό και αφορά όλες τις ομάδες, πως όλοι θα παίξουν με όλους, σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τα Χανιά ν’ αναπροσαρμόζουν ξαφνικά τον προγραμματισμό τους. Να σημειωθεί με την ευκαιρία ότι τα Χανιά σε κάθε περίπτωση ήθελαν να δώσουν το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, ουσιαστικά έθεταν στην άκρη το όποιο ζήτημα αφορά την αδειοδότηση της αντίπαλης ομάδας και σε κάθε περίπτωση ήθελαν να βρεθούν στο γήπεδο το Σάββατο! Γι’ αυτό και η απόφαση που τελικά ελήφθη, η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσε τους πάντες…

Τώρα, τα Χανιά καλούνται πια να ξεκινήσουν τη χρονιά με το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά και όχι μόνο αυτό, αλλά να δώσουν δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια και δη μέσα σε τέσσερις μέρες, Τετάρτη – Κυριακή! Είναι γνωστό άλλωστε ότι αμέσως μετά το ματς της Λιβαδειάς ακολουθήσει η αποστολή στην Αρτα με τον Καραϊσκάκη.

Σε κάθε περίπτωση, τα Χανιά δεν έχουν άλλη επιλογή, συνεχίζοντας αυτή τη στιγμή τις προπονήσεις τους, με την αναχώρηση πια της αποστολής να είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα.

Τα πλάνα των Χανίων αλλάζουν, όχι όμως και οι στόχοι που θα κυνηγούσαν ούτως ή άλλως στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν…

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania