Αλλαξε… φανέλα πριν από το ντέρμπι ο Νικολακάκης

Ποσειδών Τσικαλαριών Ηφαιστος | 13 Ιανουαρίου 2023, 9:47

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι ο Ανδρέας Νικολακάκης άλλαξε… φανέλα και από τον Ηφαιστο θα συνεχίσει στον Ποσειδώνα.

Oinolatris

Η ομάδα των Τσικαλαριών προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση, τη δεύτερη χειμερινή μετά από την έλευση του Γιάννη Δασκαλάκη, επίσης από τον Ηφαιστο. Ο Νικολακάκης – που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία  – αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από τον Ηφαιστο και επέλεξε τον Ποσειδώνα, όπου θα συναντήσει αρκετά οικεία του πρόσωπα (Ζερβουδάκη, αδέρφια Τσίτα, Παπακαστρήσιο κ.α.).

Στη σύντομη ιστορία του Ηφαίστου είναι ρέκορντμαν συμμετοχών με 85, πρώτος σε ασίστ με 37 και δεύτερος σκόρερ με 40 γκολ (41 ο Νικάκης).

Τα στατιστικά του με τον Ηφαιστο:

17-18: 32 συμμ. 7 γκολ, 7 ασίστ
18-19: 20 συμμ. 18 γκολ, 6 ασίστ
19-20: 16 συμμ. 12 γκολ, 10 ασίστ
21-22 (β’): 12 συμμ. 2 γκολ, 12 ασίστ
22-23 (α’): 5 συμμ. 1 γκολ, 2 ασίστ

Σε μικρή ηλικία έπαιξε σε Δόξα Παχιανών, ΑΟ Χανιά, ΑΟΔΑ και Ακαδημία Νέας Κυδωνίας. Μετά από την πρώτη ομάδα της Δόξας βρέθηκε στο Ηράκλειο για σπουδές και αγωνίστηκε για ένα διάστημα στον Ατρόμητο Επισκοπής (Α2 ΕΠΣΗ). Η επιστροφή του στα Χανιά έγινε για λογαριασμό της (τότε) ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, για να ακολουθήσει ο Κρ. Αστέρας και να ενταχθεί στον Ηφαιστο το 2017. Επειτα από 1,5 σεζόν στον Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ επέστρεψε στον Ηφαιστο στο β’ μισό της σεζόν 2021-22.

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα:

Η ομάδα μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποιοτικού μεσοεπιθετικού Ανδρέα Νικολακάκη.

Ο Ανδρέας έχει αγωνιστεί σε Δόξα Παχιανών, ΣΥΝ.ΚΑ, Κρ. Αστέρα, Δ.Α.Α.Ο.Χ και Ήφαιστο Χανίων και με την εμπειρία του και την ποιότητα του θα βοηθήσει την ομάδα μας στην προσπάθεια της.

Ανδρέα καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ποσειδώνα μας , ευχόμαστε υγεία και τύχη να έχεις .

Πάμε Ποσειδώνα!

Estrella

Rabona ad