Άλλαξαν τα τηλεοπτικά της ερχόμενης αγωνιστικής

Football League 2 Φεβρουαρίου 2016, 15:33

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι άλλαξε ο τηλεοπτικός σχεδιασμός ενόψει της επόμενης 18ης αγωνιστικής της Β’ εθνικής, προχώρησε ο ΟΤΕ TV.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην αλλαγή αγώνα που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά για το πρωτάθλημα της Football League, προχώρησε ο ΟΤΕ TV, καθώς λόγω της αντί για το Ζάκυνθος – Απόλλωνας θα μεταδοθεί το Αχαρναϊκός – Παναιγιάλειος. Ο λόγος είναι η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που δεν επιτρέπει στα συνεργεία του συνδρομητικού καναλιού να φτάσουν στη Ζάκυνθο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από αίτημα του συνδρομητικού καναλιού OTE TV, ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης την 15:00, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής ημέρας FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 -2016, δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, λόγω της απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (Π.Ν.Ο.).

Ως εκ τούτου ο προαναφερόμενος αγώνας αντικαθίσταται και το συνδρομητικό κανάλι OTE TV θα μεταδώσει τον αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 με ώρα έναρξης την 15:00 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής ημέρας της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 -2016».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards