Αλλαγή σκυτάλης στον Ασπρόπυργο

Football League 5 Δεκεμβρίου 2020, 18:26

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η πώληση της ΠΑΕ Ένωση Πανασπροπυργιακού - Δόξας Ασπροπύργου από τον Γιάννη Μελετίου στον Θεόδωρο Φαβατά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο νέος ιδιοκτήτης του Ασπροπύργου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Γερμανία. Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του νέου “ισχυρού” άνδρα της ΠΑΕ:

«Νέα εποχή ανατέλλει στον Ασπρόπυργο καθώς σήμερα (4/12/2020) ολοκληρώθηκε η πώληση από τον Γιάννη Μελετίου στον Θεόδωρο Φαβατά, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Γερμανία.

Είναι αυτονόητο ότι ο Γ. Μελετίου θα παραμείνει κοντά στην ομάδα, αφού ο σύλλογος είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της δυτικής Αττικής στο πρωτάθλημα της Football League και θα συμμετάσχει στο Νότιο Όμιλο.

Ιδρύθηκε το 1995 μετά από συγχώνευση των τοπικών σωματείων της Πανασπροπυργιακού και της Δόξας και αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο Ασπροπύργου.

Η πιο λαμπρή σελίδα της Ιστορίας του γράφτηκε στο διάστημα 1970-1975 όταν αγωνιζόταν –ως Πανασπροπυργιακός- στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και υποβιβάστηκε λόγω αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Αυτές τις εποχές φιλοδοξούν ότι θα ζήσουν ξανά οι φίλοι του Ασπρόπυργου από το 2017 όταν επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.»

Φαβατάς: Θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη

Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, αφού ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σπύρου Μαραθωνίτη στη θέση του τεχνικού διευθυντή, δήλωσε:

«Ζω πολλά χρόνια στο εξωτερικό όμως ποτέ δεν μπορώ να ξεχάσω τη χώρα που γεννήθηκα. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και ήταν σκοπός μου να ασχοληθώ σε διοικητικό επίπεδο.

Έτσι, επέλεξα τον Ασπρόπυργο γιατί έχει εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν ακόμα και ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, ενώ πληροί όλες τις προδιαγραφές για να τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει.

Για να τους πετύχουμε, χρειάζονται ικανοί συνεργάτες, γι’ αυτό ανέθεσα το ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον Σπύρο Μαραθωνίτη τον οποίο γνωρίζω καιρό.

Γνωρίζω ότι είναι μία πολύ δύσκολη και περίεργη χρονιά, αφού το πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα.

Όμως οι στόχοι μας εκτείνονται πολύ πιο μακριά από την εφετινή σεζόν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο, Γιάννη Μελετίου, ο οποίος μας παραδίδει ένα club που οικονομικά είναι νοικοκυρεμένο όσο λίγα και αγωνιστικά δεν έχει ταβάνι.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη στο δρόμο που εκείνος χάραξε.»

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards