Αλλαγή σκυτάλης στην ΕΠΣΧ!

Γενικά Θέματα - Τοπικό 13 Αυγούστου 2016, 2:08

Αλλαγή σκυτάλης μετά από 26 χρόνια στην ΕΠΣ Χανίων, με την παράταξη του Στέλιου Βαρουξάκη να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια των εκλογών, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Γιώργο Βούρβαχη.

Μια εντελώς νέα μέρα λοιπόν ανατέλλει στο χανιώτικο ποδόσφαιρο, καθώς η παράταξη, επικεφαλής στην οποία προέκυψε να είναι ο Κώστας Κωνσταντινίδης μετά την αδυναμία υποψηφιότητας του Στέλιου Βαρουξάκη, αναλαμβάνει τα ηνία της χανιώτικης Ενωσης.

Οι πιο… πολυσυζητημένες εκλογές στην Ιστορία της ΕΠΣΧ κρίθηκαν περίπου στη 01.30 μετά τα μεσάνυχτα, όταν έγινε γνωστό το τελικό αποτέλεσμα, που προέκυψε με ψήφους 27 υπέρ και 14 κατά για την παράταξη του κ. Κωνσταντινίδη. Συνολικά στην ψηφοφορία συμμετείχαν 47 σωματεία, με 6 ψήφους να κρίθηκαν άκυροι.

Η διαδικασία των εκλογών παρουσίασε πολύ μεγάλο σασπένς και είναι χαρακτηριστικό ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς πολύς κόσμος παρέμενε μέσα, αλλά κυρίως έξω από τα γραφεία της Ένωσης. Ανάμεσά τους οι Στέλιος Βαρουξάκης, Αντώνης Ροκάκης και Μανώλης Κονταρός ενώ μέσα στα γραφεία της ΕΠΣΧ έμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Γιώργος Βούρβαχης.

Όταν έγινε γνωστό το αποτέλεσμα η παράταξη των κυρίων Βαρουξάκη και Κωνσταντινίδη ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα, ενώ από την άλλη ο Γ. Βούρβαχης αντιμετώπισε την ήττα με ψυχραιμία.

Να σημειωθεί ότι οι εκπρόσωποι των σωματείων είχαν προσέλθει στα γραφεία της ΕΠΣΧ από πολύ νωρίς, παίρνοντας θέση μέσα στην αίθουσα της Ενωσης όπου πραγματοποιήθηκε η Συνέλευση, μέχρι να ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία. Η κάλπη έκλεισε περίπου στα μεσάνυχτα και ακολούθησε στη συνέχεια η καταμέτρηση. 

karta antonis garden

Rabona ad