Αλλαγή σελίδας στον Ν. Σαμψών με αποχώρηση Β. Ανδρεαδάκη

Νέος Σαμψών | 24 Μαΐου 2021, 21:52

Δεν θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Νέου Σαμψών τη νέα περίοδο ο Βαγγέλης Ανδρεαδάκης. Αυτό γίνεται γνωστό μέσω ανακοίνωσης από το σύλλογο του Στύλου.

Οπως προκύπτει από την ανακοίνωση, ο Νέος Σαμψών αποδέχτηκε ουσιαστικά την επιθυμία του Ανδρεαδάκη να εργαστεί σε άλλη ομάδα. Η πληροφόρηση του athlitiko αναφέρει ότι ο Ανδρεαδάκης επιστρέφει στον τόπο του και συγκεκριμένα στο Ακρωτήρι όπου μένει να φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες η θέση την οποία θα καταλάβει.

Σε κάθε περίπτωση, ο αποχαιρετισμός προς τον Ανδρεαδάκη από τον σύλλογο που εργαζόταν μέχρι σήμερα γίνεται με συγκινητικά και όμορφα λόγια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από τον Νέο Σαμψών έχει ως εξής:

Την λύση κοινής συναίνεσης με τον προπονητή Ανδρεαδάκη Βαγγέλη ανακοινώνουμε σήμερα. Ο Νέος Σαμψών σεβόμενος την επιθυμία του κόουτς για μια νέα προσπάθεια σε μια άλλη Ομάδα τον αποδεσμεύει χωρίς δεύτερη σκέψη όσο και αν αυτό μας λυπεί ιδιαίτερα.

Για την προπονητική αξία του δεν χρειάζεται να αναφερθούμε διότι αυτή είναι γνωστή σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια των Χανίων. Εμείς θα αναφερθούμε στον άνθρωπο Βαγγέλη Ανδρεαδάκη που γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε άψογα. Ενας υπέροχος άνθρωπος με ευαισθησία, ηρεμία, πάντα με το χαμόγελο και τεράστια μεταδοτικότητα.

Ηταν μεγάλη μας τιμή που ανέλαβες την ομάδα μας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για εμάς και τα καταφέραμε παρ’ όλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

Σε ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξες, καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση στην καριέρα σου, να έχεις υγεία και η πόρτα του Σαμψών θα είναι πάντα ανοιχτή για εσένα.

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad