Αλλαγές στην πρεμιέρα

Super League 1 6 Σεπτεμβρίου 2016, 17:45

Την αλλαγή ημέρας σε δύο παιχνίδια της πρεμιέρας αποφάσισε η Σούπερ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό για την 3η αγωνιστική, ορίστηκε αρχικά από την διοργανώτρια αρχή για το Σάββατο (10/9) στις 18:15, ωστόσο η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ, αλλάζει την ημέρα του ματς το οποίοθα διεξαχθεί την Κυριακή (11/9).

Συγκεκριμένα η αστυνομία απέστειλε έγγραφο που ζητούσε να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, με τις δύο ομάδες να ενημερώνονται για το σχετικό αίτημα την Τρίτη (6/9).

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σάββατο, με την αστυνομία να μην μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, γιαυτό το λόγο και ζήτησε ο αγώνας να μεταφερθεί για την Κυριακή (11/9 στις 18:15).

Η διοργανώτρια αρχή αφού εξέτασε το αίτημα της αστυνομίας και σε συνεννόηση με τις δύο ομάδες, αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση για αλλαγή ημέρας του αγώνα του Δικεφάλου με την ομάδα του Αγρινίου.

Αναλυτικά:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας για λόγους ασφαλείας, ενόψει της προγραμματισμένης παρουσίας του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ, οι κάτωθι αγώνες στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος άλλαξαν ημέρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

• Ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 18:15 (αντί για Σάββατο στις 18:15).

• Ο αγώνας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 18:15 (αντί για Κυριακή στις 18:15)».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad