Αλλαγές στην 11άδα λόγω του τραυματισμού του Κουλιμπαλί

Πλατανιάς | 11 Μαρτίου 2016, 13:36

Το πρόβλημα τραυματισμού του Κουλιμπαλί και η αμφιβολία που δημιουργείται για το αν θα μπορέσει να είναι στην αποστολή επιφέρει αναγκαστικά πάλι αλλαγές στην 11άδα για τον Πλατανιά για το νματς με τον Λεβαδειακό.

Ο δεξιός μπακ από το Μάλι πονάει στον τετρακέφαλο και λογικά ο Παράσχος δεν θα ρισκάρει να τον πάρει μαζί του, με τον Αποστολόπουλο ν’ αναμένεται έτσι να παίξει στη θέση του. Επίσης, ο Μενδρινός μετά από δύο αγωνιστικές που ήταν τραυματίας επιστρέφει στην 11άδα, με τα άκρα να αναμένεται να τα καλύψουν ο Ντίνας και ο Μιλούνοβιτς. Τέλος, ο Στανισάβλιεβιτς θα αντικαταστήσει τον Γκνιάτιτς που είναι τιμωρημένος. Τουλάχιστον αυτά είναι τα σχέδια για τον Παράσχο, όπως τα έχει φανερώσει στα προπονητικά “διπλά” αυτής της εβδομάδας στο Μάλεμε.

Πιθανή λοιπόν σύνθεση στη Λιβαδειά είναι με: Σωτηρίου, Αποστολόπουλο, Μπανανά, Σελίν, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Ντίνα, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς και Ανγκούλο.

Η αποστολή για τον Πλατανιά θα γίνει γνωστή το Σάββατο και μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης. Να σημειωθεί δε ότι η ομάδα θα “πετάξει” το απόγευμα της ημέρας για την Αθήνα. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad