Αλλαγές και ακυρώσεις λόγω του Εθνικού πένθους

Σπορ 1 Μαρτίου 2023, 18:56

Tροποποιήσεις προέκυψαν στο κύπελλο Ελλάδος του Cheerleading και την European Cheer League που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο. Αιτία είναι το τριήμερο Εθνικό πένθος για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

KTEO Κρήτης

Στο Ηράκλειο θα διεξαχθεί, από τις 3 έως τις 5 Μαρτίου, το κύπελλο Ελλάδος 2023 του Cheerleading και ο πρώτος αγώνας της European Cheer League.

Στην Κρήτη το κύπελλο κι η European Cheer League

Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading ενημερώνει για τις αλλαγές στο πρόγραμμα:

«Tροποποιήσεις στο Κύπελλο Ελλάδος του Cheerleading και την European Cheer League, που ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν 3-5 Μαρτίου 2023 στο Ηράκλειο της Κρήτης, λόγω του 3ήμερου Εθνικού Πένθους που κήρυξε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Την Παρασκευή 1/3 ακυρώνεται κάθε αγωνιστική δραστηριότητα και οι ομάδες θα μπορούν να πραγματοποιήσουν μόνο προπονήσεις κεκλεισμένων των θυρών στο Κλειστό Γυμναστήριο «2 Αοράκια». Επιπρόσθετα ακυρώνεται η καθιερωμένη παρέλαση στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και το παραδοσιακό party που θα επακολουθούσε.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading – Αθλητικού Ομαδικού Χορού και ο πρόεδρος Μιχάλης Φουντεδάκης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας στην περιοχή των Τεμπών και εύχονται καλή ανάρρωση στους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Πριν την έναρξη της κάθε αγωνιστικής ημέρας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα.»

manolikakis

Rabona ad