Βόλεϊ

Νέο "χτύπημα" για ΟΦΗ με Στοροζίλοφ

Ακόμη έναν αθλητή με σημαντική πορεία στο ευρωπαϊκό βόλεϊ απέκτησε ο ΟΦΗ, που ενισχύεται για την πρώτη του παρουσία στη Volley League. 

 

Στα "ασπρόμαυρα" ντύνεται ο Νμίτρι Στοροζίλοφ, αρχηγός της Εθνικής Ουκρανίας. Ο 33χρονος πασαδόρος έχει ύψος 1,97 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ποντίγια (Ουκρανία). Εχει αγωνιστεί ακόμη σε Λοκομοτίβ Χάρκιβ (Ουκρανία), Μπέλγκοροντ (Ρωσία), Σαινμπέι Μπελεντίγιε (Τουρκία), Τερούελ (Ισπανία) BBTS (Πολωνία) και Πάβλονταρ (Καζακστάν).

Μετράει στη συλλογή του πολλές διακρίσεις με την Εθνική Ουκρανίας, από τις μικρές ηλικιακά ομάδες μέχρι και την πρώη, στην οποία είναι και αρχηγός.

Στον ΟΦΗ θα συναντήσει τον Τσούλαφιτς, την πρώτη μεταγραφή της ομάδας, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην τουρκική Μπελεντίγιε.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Μετά τον 33χρονο θηριώδη (2μ06) Μαυροβούνιο ακραίο Milos Culafic, ο ΟΦΗ ενισχύεται και με τον αρχηγό της Εθνικής Ουκρανίας, τον 33χρονο πολύπειρο πασαδόρο Dmitry Storozhilov, βάζοντας ένα ακόμη πολύτιμο παίκτη στην μηχανή του.

Ο Storozhilov έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, που είναι για ένα χρόνο.

Ο ΟΦΗ δημιουργεί μια δυνατή ομάδα για την παρουσία του τη νέα χρονιά στην Volley League, ενώ ο σχεδιασμός συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες ανακοινώσεις.

Με τους Culafic και Storozhilov, ο ΟΦΗ έκλεισε τις δυο από τις 4 θέσεις ξένων παικτών που έχει δικαίωμα, για τη νέα περίοδο στην μεγάλη κατηγορία και αναμένεται η απόκτηση δυο ακόμη ξένων, αλλά και Ελλήνων παικτών, που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα του ΟΦΗ.

Ποιος είναι ο Dmitry Storozhilov

O Dmitry Storozhilov γεννήθηκε στη 1/6/1986 και αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου.

Εχει ύψος 1μ97 και βάρος 87 κιλά.

Το βιογραφικό του είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Αργηγός της Εθνικής Ουκρανίας, European League Champion (Ευρωπαικό Λίγκ) το 2017, με πολλές ατομικές και συλλογικές διακρίσεις. Εχει αγωνιστεί σε ομάδες της Ουκρανίας, της Ρωσίας, του Καζακστάν, της Ισπανίας, της Πολωνίας, της Τουρκίας.

Ο ΟΦΗ βάζει στην μηχανή του, ένα σπουδαίο παίκτη, που θα τον βοηθήσει σίγουρα στην προσπάθεια του, στην Volley League.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
2006 – 2009 : Lokomotiv Kharkiv (Ukraine)
2009 – 2010 : Belogorie Belgorod (Russia)
2010 – 2014 : Lokomotiv Kharkiv (Ukraine)
2014 – 2015 : Shainbey Belediye (Turkey)
2015 – 2016 : CAI Teruel (Spain)
2016 – 2017 : BBTS (Poland)
2017 – 2018 : VK Pavlodar (Kazakhstan)
2018 – 2019 : Serdce Podilla (Ukraine)

ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 13:06