Τρίαθλο

Ερασιτεχνικοί αγώνες για τη στήριξη του ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη

Εκτός από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Διάθλου, που διοργανώνει μαζί με την ΕΟΜΟΠ, ο Άνεμος Χανίων θα πραγματοποιήσει και ερασιτεχνικούς αγώνες, για τη στήριξη του ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη. 

Η συμμετοχή των αθλητών στους αγώνες που γίνονται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού (2 Απριλίου) θα είναι δωρεάν

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ανέμου αναφέρει τα εξής:

Tην Κυριακή 1/4/18 ο ΑΠΣΝΚ Ανεμος θα διοργανώσει με την ΕΟΜΟΠ την Περιφερειακή Ενότητα Χανιων και τον Δήμο Χανίων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου σύμφωνα με την προκήρυξη.

Παράλληλα θα διεξαχθούν οι παρακάτω ερασιτεχνικοί αγώνες στους οποίους μπορούν να συμμετέχουν όσοι αθλητές επιθυμούν δωρεάν:

Διάθλου
5 χλμ τρέξιμο – 20 χλμ Ποδηλασία – 2,5 χλμ Τρέξιμο
2,5 χλμ τρέξιμο – 10 χλμ Ποδηλασία – 1,5 χλμ Τρέξιμο
1,5 χλμ τρέξιμο – 5 χλμ Ποδηλασία – 1 χλμ Τρέξιμο

Δρόμου
-δρόμος 5 χιλιομετρα
-δρόμος 2,5 χιλιομετρα
-δρόμος 1,5 χιλιομετρα

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου όπως και οι αθλητές που θα συμμετέχουν στους ερασιτεχνικούς αγώνες διάθλου και δρόμου που θα διεξαχθούν παράλληλα, προκειμένου να συμπεριληφθούν στην ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9.00 την Κυριακή 1/4/18 και το υλικό του αγώνα θα παραδίδεται στο Κλειστό Κλαδισού το Σάββατο 31/3/18 τις ώρες 17.00-18.00.

Η συμμετοχή όλων των αθλητών είναι δωρεάν. Ο ερασιτεχνικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί για την στήριξη του ΚΗΦΑΠ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού στις 2 Απριλίου.