Τρίαθλο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου‏

 

Την Κυριακή 29-10-13 πραγματοποιήθηκε στο Σχοινιά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου 2013.  Ο “Ανεμος” συμμετείχε στην Ολυμπιακή απόσταση (1500μ. κολύμπι, 40χμ ποδήλατο και 10χμ τρέξιμο) με τις αθλήτριες Συτζανάκη Νάντια και Λεμοντζόγλου Αμάντα οι οποίες κατέκτησαν αντίστοιχα την δεύτερη και τρίτη θέση.

Πρώτη τερμάτισε η επι σειρά ετών πρωταθλήτρια Ελλάδος Ντενίζ Δημάκη με χρόνο 2:17:40, ακολούθησε η Νάντια με χρόνο 2:36:46  και η Αμάντα με χρόνο 2:54:06.

Τα κορίτσια του "Ανέμου" αν και ασχολούνται μόνο ένα χρόνο σοβαρά με το τρίαθλο, σημειώνουν επιτυχίες. Και οι δύο έλαβαν μέρος πέρυσι στον αγώνα ερασιτεχνικού χαρακτήρα "Υπερκοπέλι" ανακαλύπτοντας το άθλημα αλλά και το ταλέντο τους. Η Νάντια μητέρα 3 παιδιών προπονείται σκληρά όλο το χρόνο και φαίνεται ότι "το έχει" το άθλημα, μια που μικρότερη δεν είχε ασχοληθεί με κάποιο αγώνισμα αν και έκανε γυμναστική σε όλη της τη ζωή. Η Αμάντα έχει ασχοληθεί με την ποδηλασία και έχει σημειώσει διακρίσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα πίστας MTB και δρόμου. Το 2004 και το 2005 ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας ποδηλασίας. Με το τρίαθλο ασχολείται σοβαρά τους τελευταίους μήνες κάτι που δείχνει ότι υπάρχει προοπτική για μεγάλη εξέλιξη και για τα δύο κορίτσια. Ο σύλλογος ευχαριστεί την ΑΝΕΚ για τις μετακινήσεις των αθλητριών.