Τένις

Ούτε τη Δευτέρα ο τελικός!

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο μεγάλος μεγάλος τελικός στο τουρνουά τένις "Χανιά όπεν 2019" ανάμεσα στους Χάρη Καπόγιαννη και Βίκτωρα Ζερβουδάκη οδηγήθηκε σε αναβολή. Αυτή τη φορά ξεκίνησε μεν, αλλά… δεν ολοκληρώθηκε!

 

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες βρέθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα στον ΟΑΧ διεκδικώντας το τρόπαιο του νικητή, αλλά η βροχή τους χάλασε και πάλι τα σχέδια… Μέχρι εκείνο το σημείο, ο Ζερβουδάκης ήταν μπροστά με 1-0 σετ, κερδίζοντας με 6-3, ωστόσο στο δεύτερο σετ, ο Καπόγιαννης βρέθηκε να προηγείται με 4-1, άρα είναι κοντά στην ισοφάριση σε 1-1.

Ο ΟΑΧ αναγκάστηκε μετά από αυτή την εξέλιξη να μεταφέρει τη συνέχεια και την ολοκλήρωση του τελικού για την προσεχή Κυριακή 14 Απριλίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου από τον ΟΑΧ είναι το εξής:

Για μια ακόμη φορά ο καιρός αποδείχτηκε πως δεν είναι σύμμαχος του ΟΑΧ, καθώς ο μεγάλος τελικός στο τουρνουά “Χανιά όπεν 2019” ανάμεσα στους Χάρη Καπόγιαννη και Βίκτωρα Ζερβουδάκη δεν ολοκληρώθηκε!

Οι δύο παίκτες ξεκίνησαν την προσπάθειά τους, για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά στο δεύτερο σετ, ο αγώνας σταμάτησε λόγω βροχής… Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων και ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες, ήλπιζε ότι η μπόρα θα ήταν σύντομη, αλλά ο καιρός είχε άλλα σχέδια κι έτσι ο τελικός οδηγήθηκε σε αναβολή. Κρίνοντας από την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες και από το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει αρκετές αναβολές, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Χανίων μεταφέρει τη συνέχεια του τελικού για την προσεχή Κυριακή 14 Απριλίου.

Ο Ζερβουδάκης προηγείται με 1-0 σετ, επικρατώντας με 6-3 του αντιπάλου του, ενώ το δεύτερο σετ έχει εξελιχθεί με τον Καπόγιαννη να βρίσκεται κοντά στο 1-1, καθώς έχει το προβάδισμα με 4-1.