Τένις

Αγώνας 3,5 ωρών στο "Χανιά όπεν 2019" (pics)!

Υψηλού επιπέδου αποδεικνύονται τα παιχνίδια στο πανελλήνιο τουρνουά "Χανιά όπεν 2019" που διεξάγονται στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης και της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Χανίων. Απόδειξη ότι αυτό ανάμεσα σε Καπόγιαννη-Κεϊσίδη κρίθηκε μετά από 3,5 σχεδόν ώρες!

 

Ετσι, ο κόσμος που είχε την τύχη να βρίσκεται στην Αντισφαίριση το απόγευμα της Πέμπτης πραγματικά το απόλαυσε, παρακολουθώντας ένα σπουδαίο παιχνίδι. Εκτός από τα μονά όμως, ξεκίνησε το κυρίως ταμπλό και στα διπλά.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο διοργανωτής ΟΑΧ είναι το εξής:

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Χάρη Καπόγιαννη και τον Χρίστο Κεϊσίδη μονοπώλησε το ενδιαφέρον στη φάση των "16" στο τουρνουά "Χανιά όπεν 2019". Ο αθλητής του Ηράκλειο ΟΑΑ κατάφερε να επικρατήσει μετά από 3,5 σχεδόν ώρες του Κεϊσίδη, που αφού πήρε το πρώτο σετ με 6-7(5), έχασε τα άλλα δύο με 6-4, 6-4, δίνοντας μια πραγματική μάχη.

Kapogiannis4

Καπόγιαννης.

Keisidis5

Κεϊσίδης.

Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έκρυβαν κάποια έκπληξη, με τα φαβορί να υπερισχύουν, σφραγίζοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά. Συγκεκριμένα, στους "8" συνεχίζουν οι Λευτ. Θεοδώρου, Στ. Καπίρης, Χ. Φούζας, Σπ. Ναούμ, Θ Καβαλλάς, Β. Ζερβουδάκης και Στ. Περδικογιάννης.

Kapiris1

Καπίρης.

Sokorelis2

Σοκορέλης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τη φάση των "16" είναι τα εξής:

Καπόγιαννης Χαράλαμπος (Ηράκλειο ΟΑΑ) – Κεϊσίδης Χρίστος (ΑΣ Ορφέας Λάρισας) 2-1 (6-7(5), 6-4, 6-4)
Καπίρης Σταμάτης (ΑΟΑ Ηλιούπολης) – Σοκορέλης Αντώνιος (ΟΑ Χανίων) 2-0 (6-1, 6-2)
Ναούμ Σπυρίδων (ΟΑ Χανίων) – Σελεπές Φραγκίσκος (ΑΝΟ Γλυφάδας) 2-0 (6-1, 6-1)
Καβάλλας Θεόδωρος (ΓΣ Ηλιούπολης) – Κουτσοθανάσης Αλέξανδρος (ΟΑ Γλυφάδας) 2-0 (7-5, 6-4)
Περδικογιάννης Στυλιανός (ΟΑ Αθηνών) – Τσαρκνιάς Στέργιος (ΟΑ Αριγδαίας) 2-0 (6-1, 6-2)
Ζερβουδάκης Βίκτωρ (ΟΑ Σούδας) – Τσαγλιώτης Αντώνιος (ΟΑ Ρεθύμνου) 2-0 (6-1, 6-1)
Φούζας Χαράλαμος (ΑΟ Πεύκης TIE BREAK) – Κυρίτσης Σταύρος (ΑΚΑ Μαραθώνα) 2-0 (6-2, 6-1)
Θεοδώρου Ελευθέριος (ΑΟΑ Φιλοθέης) – Ματσαμάκης Αντώνιος (ΟΑ Χανίων) 2-0 (6-2, 6-1)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Πλέον, το τουρνουά περνά στη διαδικασία των προημιτελικών. Οι μάχες είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του ΟΑΧ, την Παρασκευή (5/4) στις 9 και στις 10.30 το πρωί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

• 09:00 Ναούμ – Καβάλλας
• 09:00 Ζερβουδάκης – Φούζας
• 10:30 Καπογιάννης – Περδικογιάννης
• 10:30 Καπίρης – Θεοδώρου

ΤΑ ΔΙΠΛΑ

Εκτός από τα μονά, την Πέμπτη (4/4) διεξήχθησαν και οι αγώνες στα διπλά, που ήταν οι πρώτοι για το κυρίως ταμπλό. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης και της Ακαδημίας Αντισφαίρισης.

Matsamakis Naoum

Ματσαμάκης-Ναούμ.

Iatropoulos Kyritsis

Ιατρόπουλος-Κυρίτσης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

• Κουτσοθανάσης Αλέξανδρος (ΟΑ Γλυφάδας) / Καβάλλας Θεόδωρος (ΓΣ Ηλιούπολης) – Βαρβεράκης (ΟΑ Χανίων) / Καραχάλιος (ΟΑ Χανίων) 2-0 (6-4, 7-6(1))
• Ιατρόπουλος Δημήτρης (ΣΑ Ραφήνας) / Κυρίτσης Σταύρος (ΑΚΑ Μαραθώνα) – Ναούμ Σπυρίδων (ΟΑ Χανίων) / Ματσαμάκης Αντώνιος (ΟΑ Χανίων) 2-0 (6-2, 6-4)
• Θεοδώρου Ελευθέριος (ΑΟΑ Φιλοθέης) / Περδικογιάννης Στυλιανός (ΟΑ Αθηνών) – Τσαρκνιάς Στέργιος (ΟΑ Αριγδαίας) / Τσαρκνιάς Νικόλαος (ΟΑ Αριγδαίας) 2-0 (6-1, 6-2)
• Καπίρης Σταμάτης (ΑΟΑ Ηλιούπολης) / Καπόγιαννης Χαράλαμπος (Ηράκλειο ΟΑΑ) – Κεϊσίδης Χρίστος (ΑΣ Ορφέας Λάρισας) / Τσαγλιώτης Αντώνιος (ΟΑ Ρεθύμνου) w.o.

IMG 9847

Οσον αφορά το πρόγραμμα της Παρασκευής, περιλαμβάνει τους εξής δύο ημιτελικούς:

• Καπίρης / Καπόγιαννης – Κουτσοθανάσης / Καβάλλας
• Ιατρόπουλος / Κυρίτσης – Θεοδώρου / Περδικογιάννης

Αξιο αναφοράς ότι τους αγώνες παρακολουθεί αρκετός κόσμος που δίνει το παρών στα γήπεδα του ΟΑΧ και της ΑΑΧ.
Κληθείσα να σχολιάσει το τουρνουά αυτό καθαυτό, η εκ των βασικών χορηγών της διοργάνωσης, Δαμασκηνή Μιχαηλάκη, τονίζει τα εξής: «Καλωσορίζουμε τους αθλητές απ' όλη την Ελλάδα που βρίσκονται στα Χανιά, λαμβάνοντας μέρος στο τουρνουά. Είναι ένα τουρνουά πολύ σημαντικό για την πόλη μας αλλά και για τους μικρούς αθλητές του τένις οι οποίοι μπορούν να παρακολουθούν αγώνες πολύ υψηλού επιπέδου. Ευχόμαστε στους αθλητές και τους συνοδούς τους καλή διαμονή και οι αγώνες να ολοκληρωθούν με επιτυχία».

IMG 9928

Η κυρία Μιχαηλάκη αριστερά.