Τένις

Επιτυχημένη παρουσία από τον ΟΑΣ

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σούδας είχε επιτυχημένη παρουσία στα Masters Juniors 2018 της Ζ' Ένωσης Κρήτης.

 

Οι αγώνες έγιναν το περασμένο σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις τένις του LYTTOS BEACH, στο Ηράκλειο και οι αθλητές-τριες του χανιώτικου συλλόγου είχαν αρκετά θετική παρουσία. Η Μυρτώ Πρωϊμάκη κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία της, ενώ τρίτη ήρθε η Νταρίνα Παντζελιουδάκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΑΣ: «Με επιτυχίες οι συμμετοχές των αθλητριών και αθλητών του Ο.Α.Σ. στα Masters Juniors 2018 της Ζ' Ένωσης Κρήτης.

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στις εγκαταστάσεις τένις του LYTTOS BEACH, στο Ηράκλειο, διεξήχθη το Masters Juniors 2018 της Ζ' Ένωσης Κρήτης.

Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν οι 8 πρώτοι αθλητές και αθλήτριες για τις κατηγορίες Αγόρια και Kορίτσια κάτω των 12, 14, 16 ετών απ' όλα τα σωματεία της Κρήτης, που το αγωνιστικό έτος 2018 συγκέντρωσαν αθροιστικά τη μεγαλύτερη βαθμολογία στα 6 Ενωσιακά Πρωταθλήματα (Ε3).

Από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα αυτό είχαν οι παρακάτω:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12: Πρωϊμάκη Μυρτώ, Παντζελιουδάκη Νταρίνα, Βογιατζάκη Έφη.

ΑΓΟΡΙΑ 12: Ζερβός Στέλιος, Πατερομιχελάκης Φιλήμονας, Στρομπά Ζοζέφ.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14: Μαρινάκη Στελλίνα, Βογιατζάκη Μαρία.

ΑΓΟΡΙΑ 14: Κοκκινάκης Τζώρτζης, Κασαπάκης Χρήστος.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16: Γεωργακάκη Μεταξία, Κοτσιφάκη Μικαέλα (αναπληρωματική), Κοτσιφάκη Άννα (αναπληρωματική).

Από τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες, για διαφόρους λόγους, επέλεξαν ή δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν οι Ζερβός Στέλιος, Κοκκινάκης Τζώρτζης, Κασαπάκης Χρήστος, Μαρινάκη Στελλίνα και Γεωργακάκη Μεταξία.

Την καλύτερη παρουσία από τα παιδιά του Ο.Α. Σούδας που συμμετείχαν είχε η αθλήτρια του ομίλου μας Πρωϊμάκη Μυρτώ, η οποία με τέσσερις νίκες κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία της.

Πολύ καλή, επίσης, εμφάνιση είχαν και οι Παντζελιουδάκη Νταρίνα (3η θέση), Στρομπά Ζοζέφ (4η θέση), Κοτσιφάκη Μικαέλα (4η θέση), Πατερομιχελάκης Φιλήμονας (5η θέση), Βογιατζάκη Έφη (5η θέση) και Κοτσιφάκη Άννα (5η θέση).

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των αθλητών και αθλητριών του Ο.Α.Σ. ανά κατηγορία έχουν ως εξής:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12

*Πρωϊμάκη Μυρτώ: Κέρδισε τις συμπαίχτριές της, Βογιατζάκη και Παντζελιουδάκη με 6 -3, 6-3 και 6 -3, 6-2 αντίστοιχα. Στη συνέχεια νίκησε τη Ζαχαράκη του Ηράκλειο ΟΑΑ με 6-1, 6-2 και στον τελικό επικράτησε της Λαμπράκη του Ηράκλειο ΟΑΑ με 6-3, 6-2 κατακτώντας πανάξια την 1η θέση.

*Παντζελιουδάκη Νταρίνα: Κέρδισε τη συμπαίχτριά της Βογιατζάκη στο super tie-break και τη Ζαχαράκη του Ηράκλειο ΟΑΑ με 6-4, 6-3, ενώ έχασε απο την Πρωιμάκη. Στη συνέχεια έπαιξε με τη Ζαχαράκη στα νοκ άουτ την οποία κέρδισε στο super tai-break και κατέκτησε την 3η θέση.

*Βογιατζάκη Έφη: Έχασε από την Πρωιμάκη και την Παντζελιουδάκη και κέρδισε τη Ζαχαράκη στο super tie-break. Στη συνέχεια, στον αγώνα κατάταξης, νίκησε τη Δερμιτζάκη του Ηράκλειο ΟΑΑ στο super tie-break με 11-9 και κατέλαβε την 5η θέση.

ΑΓΟΡΙΑ 12

*Στρομπά Ζοζέφ: Κέρδισε τον συμπαίκτη του Πατερομιχελάκη με 6-3, 6-2, κέρδισε τον Κατημερτζόγλου του Ο.Α.Ρεθύμνου με 6-2, 6-2 και έχασε από τον Καρακώστα του Ηράκλειο ΟΑΑ με 6-3, 6-2. Κατέκτησε τη 2η θέση στο group και στη συνέχεια έχασε από τον Νικολιδάκη του Ηράκλειο ΟΑΑ στους «χιαστί» αγώνες παίρνοντας την 4η θέση.

*Πατερομιχελάκης Φιλήμονας: Έχασε απο τον συμπαίκτη του Στρομπά με 6-3, 6-2, κέρδισε τον Κατημερτζόγλου του Ο.Α.Ρεθύμνου με 6-1, 7-5 και έχασε από τον Καρακώστα του Ηράκλειο ΟΑΑ με 6-0, 6-1. Βγήκε 3ος στο group και έπαιξε με τον Ξιάρχο του ΑΟ Λατώ Αγίου Νικολάου, τον οποίο κέρδισε στο super tie-break κατακτώντας την 5η θέση.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14

*Βογιατζάκη Μαρία: Κέρδισε την Πρινιανάκη του Φιλία ΤΚ με 6-4, 6-4 και στη συνέχεια αποσύρθηκε λόγω μιας ίωσης που την ταλαιπωρούσε. Δεν έπαιξε άλλο ματς.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16

*Κοτσιφάκη Μικαέλα: Μπήκε ως αναπληρωματική. Έχασε από την Κωστάκη του Ηράκλειο ΟΑΑ με 6-2, 6-1 και κέρδισε την Κριζανόφσκι του Φιλία ΤΚ με 6-3, 6-0. Στους «χιαστί» αγώνες έχασε από τη Ζαφειροπούλου του Ηράκλειο ΟΑΑ τερματίζοντας στην 4η θέση.

*Κοτσιφάκη Άννα: Μπήκε ως αναπληρωματική. Έχασε από τη Ζαφειροπούλου του Ηράκλειο ΟΑΑ και τη Μαρκάκη της Α.Α. Χανίων. Στους κατατακτήριους αγώνες κερδισε την Κριζανόφσκι στο super tie-break τερματίζοντας στην 5η θέση.

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Σούδας συγχαίρει τις αθλήτριες και τους αθλητές του καθώς και τους προπονητές του για τις επιτυχίες αυτές και τους εύχεται να έχουν μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά».