Τένις

Αρκετές επιτυχίες στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα για τον ΟΑ Σούδας

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε μέρος στο 6ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα τένις Ε3, ο Ομιλος Αντισφαίρισης Σούδας. Συγκεκριμένα, συμμετείχε με αρκετούς αθλητές και αθλήτριες, στους αγώνες που διεξήχθησαν στο Ηράκλειο.

Οι αγώνες έγιναν το Σαββατοκύριακο 3-4 Νοεμβρίου με τον χανιώτικο σύλλογο να κατακτά τρεις πρώτες θέσεις, δύο δεύτερες και τρεις τρίτες.

Η ανακοίνωση από τον ΟΑ Σούδας έχει ως εξής:

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Ο.Α. ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΟ 6ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Στην κυριολεξία, οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ο.Α. Σούδας ήταν οι πρωταγωνιστές του 6ου και τελευταίου για το αγωνιστικό έτος 2018 Παγκρήτιου Πρωταθλήματος τένις Ε3, το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στα γήπεδα του Ηράκλειο Ο.Α.Α. με τη συμμετοχή 114 αθλητών και αθλητριών από όλα τα Σωματεία – Μέλη της Ένωσης Κρήτης για τις κατηγορίες Αγόρια - Κορίτσια κάτω των 12 και 14 ετών και Αγόρια κάτω των 16 ετών.

Ο Ο.Α.Σ. συμμετείχε σε 4 κατηγορίες (Αγόρια Κορίτσια κάτω των 12 και 14 ετών). Με εκπληκτικές εμφανίσεις οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου μας κατάφεραν να συμμετέχουν σε 8 ημιτελικούς, 5 τελικούς και να κατακτήσουν 3 πρώτες, 2 δεύτερες και 3 τρίτες θέσεις!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των παιδιών του Ο.Α. Σούδας ανά κατηγορία είναι:

ΑΓΟΡΙΑ 12 (39 συμμετοχές)

• Ο Πατερομιχελάκης Φιλήμων
κατέκτησε την 1η θέση κερδίζοντας 5 αγώνες. Στον πρώτο γύρο πέρασε bye και στη συνέχεια κέρδισε κατά σειρά τους Βεζιράκη του Ηράκλειο ΟΑΑ, Αμανάκη του ΟΑ Χερσονήσου, Κόκκαλη του ΓΣ Λιβυκός Ιεράπετρας, Τζοτζολάκη του ΟΑ Σούδας. Στον τελικό νίκησε τον Νικολιδάκη Γιάννη Ηρακλείου ΟΑΑ ο οποίος ήταν Νο 1 στο ταμπλό με σκορ 3-6, 6-2, 3-1(ret).

• Ο Τζοτζολάκης Κωνσταντίνος
κατέκτησε την 3η θέση κερδίζοντας 3 αγώνες. Στον πρώτο γύρο πέρασε bye και στη συνέχεια κέρδισε κατά σειρά τους Ντινόπουλο του ΟΑ Ρεθύμνου, Αρχατζικάκη του ΟΑ Σητείας, Βελεντάκη του Ηράκλειο ΟΑΑ. Στον ημιτελικό έχασε στο τρίτο σετ από τον συναθλητή του στη Σούδα Πατερομιχελάκη με σκορ 4-6, 6-2, 6-4.

• Ο Δασκαλογιάννης Δημήτρης
μπήκε στην 8άδα κερδίζοντας 2 αγώνες. Στον πρώτο γύρο πέρασε bye και στη συνέχεια κέρδισε κατά σειρά τους Αρετάκη της Ακαδ. Αντισφ. Χανίων, Καλατζή του Ηράκλειο ΟΑΑ. Στη συνέχεια έχασε από τον Νικολιδάκη του Ηράκλειο ΟΑΑ (Νο 1 στο ταμπλό) με 4-0, 5-3.

• Ο Μαρκαντώνακης Θανάσης
μπήκε στην 32άδα χάνοντας στον δεύτερο γύρο από τον Ξιάρχο του ΑΟ Λατώ Αγ. Νικολάου με 5-3, 4-1. Στον πρώτο αγώνα κέρδισε τον Μαγουλιανό του ΑΟ Λατώ Αγ. Νικολάου στο σούπερ τάι μπρέικ με 13-11.

• Ο Φαντριδάκης Μανούσος
μπήκε στην 32άδα χάνοντας στον 2ο γύρο από τον Κατημερτζόγλου του ΟΑ Ρεθύμνου. Στον πρώτο αγώνα κέρδισε τον Βισκαδουράκη του Ηράκλειου ΟΑΑ.

• Ο Ματζοράκης Αρτέμιος
μπήκε στην 32άδα χάνοντας στον δεύτερο γύρο από τον Μαυρομάτη του ΟΑ Ρεθύμνου. Στον πρώτο αγώνα κέρδισε τον Σπυρόπουλο του ΟΑ Ρεθύμνου.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 (33 συμμετοχές)

• Η Πρωιμάκη Μυρτώ
κατέκτησε την 3η θέση κερδίζοντας 3 αγώνες. Στον πρώτο γύρο πέρασε bye και στη συνέχεια κέρδισε κατά σειρά τις Καραβιτάκη του ΟΑ Χανίων, Μπαντουράκη του ΟΑ Χανίων, Ζαχαράκη του Ηράκλειο ΟΑΑ. Στον ημιτελικό παίζοντας τραυματισμένη έχασε από τη Δερμιτζάκη του Ηράκλειο Ο.Α. με 6-3, 6-4.

• Η Βογιατζάκη Εύη
μπήκε στην 8άδα κερδίζοντας 2 αγώνες. Στον πρώτο γύρο πέρασε bye και στη συνέχεια κέρδισε κατά σειρά τις Δημητράδη του Ηράκλειο ΟΑΑ, Γιάβλοβιτς της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Χανίων. Στη συνέχεια έχασε από την Ηλιάκη του ΟΑ Ρεθύμνου στο σούπερ τάι μπέικ (4-1, 3-5, 10-8).

• Η Κασαπάκη Σοφία
μπήκε στην 16άδα περνώντας bye τον πρώτο γύρο και κερδίζοντας στον επόμενο αγώνα την Χατζηκώστα του ΟΑ Σητείας. Στη συνέχεια έχασε από την Λαμπράκη του Ηράκλειο ΟΑΑ.

• Η Λαγουβάρδου Ευαγγελία
μπήκε στην 16άδα περνώντας bye τον πρώτο γύρο και κερδίζοντας στον επόμενο αγώνα την Καβαλινάκη Σ. Στη συνέχεια έχασε δύσκολα από την Παρασκευαΐδη του Ηράκλειου ΟΑΑ με σκορ 5-4, 5-3.

• Η Πατεράκη Έλενα
μπήκε στην 16άδα περνώντας bye τον πρώτο γύρο και κερδίζοντας στον επόμενο αγώνα την Παπατσιμπά του Ηράκλειο ΟΑΑ. Στη συνέχεια έχασε από την Ηλιάκη του ΟΑ Ρεθύμνου.

• Η Φαντριδάκη Σοφία
μπήκε στην 16άδα περνώντας bye τον πρώτο γύρο και κερδίζοντας στον επόμενο αγώνα τη Ρομάνια Α. Στη συνέχεια έχασε από τη Δερμιτζάκη του Ηράκλειου ΟΑΑ.

• Η Κουκαδάκη Μαριλένα
μπήκε 32άδα, περνώντας τον πρώτο γύρο bye και στη συνέχεια έχασε από τη Ζαχαράκη του Ηρακλείου ΟΑΑ.


ΚΟΡΙΤΣΙΑ 14 (14 συμμετοχές)

• Η Μαρινάκη Στελλίνα
κατέκτησε την 1η θέση κερδίζοντας 3 αγώνες. Στον πρώτο γύρο πέρασε bye, στη συνέχεια κέρδισε την Δαβράδου του ΑΟ Λατώ Αγίου Νικολάου και στον ημιτελικό επικράτησε της συναθλήτριάς της στον ΟΑ Σούδας Νταρίνας Παντζελιουδάκη. Στο τελικό κέρδισε την επίσης συναθλήτρια της στον Ο.Α Σούδας, Μαρία Βογιατζάκη με σκορ 6-2, 6-2.

• Η Βογιατζάκη Μαρία
κατέκτησε τη 2η θέση κερδίζοντας 3 αγώνες. Κέρδισε κατά σειρά τις Ρωμάνια Α., Γαρεφαλάκη του Ηράκλειο ΟΑΑ και στον ημιτελικό το Νο2 του τουρνουά Νταμπακάκη του Ηράκλειο ΟΑΑ. Στον τελικό έχασε από τη συναθλήτριά της στον Ο.Α Σούδας Στελλίνα Μαρινάκη.

• Η Παντζελιουδάκη Νταρίνα
κατέκτησε την 3η θέση αν και αγωνίστηκε σε μεγαλύτερη ηλικιακά κατηγορία (κανονικά συμμετέχει στα κορίτσια 12). Με 2 νίκες επί της Καραπανταζή του ΟΑ Χανίων και Θωμάκη της Ακαδ Αντισφ. Χανίων έφτασε στα ημιτελικά όπου έχασε από τη συναθλήτριά της, Στελλίνα Μαρινάκη.

ΑΓΟΡΙΑ 14 (16 συμμετοχές)

• Ο Κασαπάκης Χρήστος
κατέκτησε την 1η θέση κερδίζοντας 4 αγώνες. Κέρδισε κατά σειρά τους Γενναράκη του Ηράκλειο ΟΑΑ, Σπυρόπουλο του ΟΑ Ρεθύμνου, Ματσαμάκη του ΟΑ Χανίων. Στον τελικό επικράτησε του συμπαίκτη του στον ΟΑ Σούδας Κοκκινάκη με 6-2 6-3.

• Ο Κοκκινάκης Τζώρτζης κατέκτησε τη 2η θέση κερδίζοντας 3 αγώνες. Κέρδισε κατά σειρά τους Στρομπά του ΟΑ Σούδας, Βεγόπουλο του Φιλία ΤΚ και στον ημιτελικό τον Μπουνάκη του Ηράκλειο ΟΑΑ. Στον τελικό έχασε απο τον συναθλητή του στον ΟΑ Σούδας Χρήστο Κασαπάκη.

• Ο Βολτυράκης Ευτύχης
έχασε δύσκολα στον πρώτο γύρο απο τον Τζωρμπατζάκη του ΟΑ Χερσονήσου με σκορ 4-2, 3-5, 10/6 και έμεινε στη 16άδα.

• Ο Στρομπά Ιωσήφ
έχασε στον πρώτο γύρο απο τον συναθλητή του στον ΟΑ Σούδας Τζώρτηζ Κοκκινάκη και έμεινε στη 16άδα...