Στίβος

Η "πρώτη" της Θύελλας στα "Βενιζέλεια-Χανιά 2019"

Την πρώτη του παρουσία στο διεθνές μίτινγκ στίβου "Βενιζέλεια-Χανιά" είχε το νεοσύστατο τμήμα στίβου της Θύελλας Καλάθενων. 

Οι αθλητές της Θύελλας συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Κώστα Παπακωνσταντίνου πήραν "γεύση" από μία σπουδαία διοργάνωση, σε ένα κατάμεστο Εθνικό Στάδιο Χανίων, σημειώνοντας παράλληλα εξαιρετικές επιδόσεις στους αγώνες ανάπτυξης (Κ14, Κ16) που έγιναν εκτός του επίσημου προγράμματος του διεθνούς μίτινγκ.

Στα 600μ. Παμπαίδων (Κ16) ο Γιώργος Γαλαριώτης ήταν 4ος με χρόνο 1:45.83, ενώ ο Ορλίντ Τζόκα πήρε την 6η θέση στα 80μ. της ίδιας κατηγορίας με χρόνο 10.00.

Στις Παγκορασίδες (Κ16) η Ανδριάννα Κωνσταντουλάκη έκανε πολύ καλή εμφάνιση με χρόνο 11.22. Στο ίδιο αγώνισμα η Ευαγγελία Διαμαντάκη είχε επίδοση 11.61.

Στα 600μ. η Κωνσταντίνα Μπερντίου πήρε την 6η θέση με χρόνο 2:12.41 και στην ίδια κούρσα έτρεξε και η Ελένη Κοκκινάκη, χωρίς όμως να καταφέρει να τερματίσει.

Η Θύελλα είχε συμμετοχή και στη μικτή σκυταλοδρομία 4X80 της κατηγορίας Κ14 με τους Δημήτρη Ανουσάκη, Ανδριάννα Κωνσταντουλάκη, Ευαγγελία Διαμαντάκη, Ελευθερία Διαμαντάκη, Βασιλική Κοκκινάκη, Χρύσα Μουλάλι, Αννα Γαλαριώτη, Εύη Καρτσωνάκη. Ηταν ένα αγώνισμα στο οποίο δεν υπήρχε κατάταξη, αλλά ήταν επίδειξης και συνεργασίας μεταξύ των Ακαδημιών των σωματείων των Χανίων.