Στίβος

Κουβάτσος: Πλημμύρισε από κόσμο το Στάδιο, όπως το 2000

Με το 2000, όταν είχαν παρελάσει αστέρια του παγκοσμίου κλασικού αθλητισμού από τα Χανιά, συνέκρινε την παρουσία του κόσμου στα "Βενιζέλεια-Χανιά 2019" ο Σάκης Κουβάτσος. 

Ο πρόεδρος του Κύδωνα έκανε λόγο για άψογη συνεργασία με τον Γ.Σ. "Ελ. Βενιζέλος", τονίζοντας ότι υπήρχε το ανθρώπινο δυναμικό για να επιτευχθεί οργανωτικά αυτό που επιθυμούσαν. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο athlitiko έχουν ως εξής: «Τα δύο σωματεία συνεργάστηκαν άψογα. Υπήρχε το ανθρώπινο δυναμικό για να μπορέσουμε να πετύχουμε οργανωτικά αυτό που θέλαμε. Η δεύτερη επιτυχία είναι με τον κόσμο των Χανίων, ο οποίος γέμισε το Εθνικό Στάδιο Χανίων. Κάνω τα Βενιζέλεια από το 1993, αλλά όπως είχαμε το 2000 π.χ. που είχαμε πλημμυρίσει από κόσμο, αυτό έγινε και φέτος, πράγμα που δείχνει ότι αναβαθμίστηκε η διοργάνωση, απλά και μόνο με τη συνένωση. Υπάρχουν σημεία τα οποία μπορούμε να βελτιώσουμε για την επόμενη χρονιά. Πάντως είναι γεγονός ότι τα "Βενιζέλεια-Χανιά" είναι η κορυφαία διοργάνωση στίβου που γίνεται στη χώρα. Προβάλλονται τα Χανιά και η Κρήτη, υπάρχει η στήριξη από την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού και τον ΣΕΓΑΣ, άρα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις έτσι ώστε από τη μία μεριά να κάνουμε μία πολύ μεγάλη διοργάνωση κάθε χρόνο και από την άλλη εξαιτίας της διοργάνωσης να ζητούμε να βελτιώνονται οι εγκαταστάσεις ώστε τα παιδιά μας να έχουν ένα άψογο Στάδιο και να μπορούν να γυμνάζονται».