Πολεμικές Τέχνες

Αποστολή στο αγωνιστικό σεμινάριο "Patras Taekwondo Seminar" για τους Κρήτες

Στην Πάτρα βρίσκεται η αποστολή του Α.Σ. Κρήτες, η οποία θα συμμετέχει στο αγωνιστικό σεμινάριο "Patras Taekwondo Seminar" στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο "Δ. Τόφαλος", το οποίο διοργανώνει η Δύναμη Πατρών με προσκεκλημένο και επικεφαλής προπονητή τον Jelle Vicca.

Ο προπονητής της Eθνικής ομάδας του Βελγίου βρίσκεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μαζί με 17μελή αποστολή αθλητών για ένα δυνατό σεμινάριο Taekwondo.

Στο σεμινάριο θα πάρουν μέρος κορυφαίοι σύλλογοι απ' όλη την Ελλάδα με σκοπό να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση του βέλγικου προπονητικού team.

Επίσης θα δώσουν το παρών ηχηρά ονόματα του εγχωρίου Taekwondo, όπως οι Αργύρης Σοφοτάσιος (Πρωταθλητής Ευρώπης Εφήβων στην κατηγορία των -68 κιλών), Φανή Τζέλη (χάλκινη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo Νέων 2017, χάλκινη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Νέων 2017, τρίτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεολαίας του 2018), Παύλος Λιότσος (χάλκινος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών Deaflympics 2017), πολλοί πανελληνιονίκες, καθώς και αγωνιστικές ομάδες από την Κύπρο, τη Νορβηγία καθώς και η βελγική KEUMGANG.

Patra

Στο σεμινάριο επίσης θα βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας για τους επερχόμενους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, Richard Molle, ο οποίος θα προπονήσει ένα session σε κάθε ηλικιακό γκρουπ.

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. Κρήτες ευχαριστεί για ακόμα μια φορά τους μεγάλους του χορηγούς ANEK LINES & BLUE STAR FERRIES για την ευγενική τους χορηγία και την συνεχή τους στήριξη», τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Patra 2