Πολεμικές Τέχνες

Εξοικείωση σε ηλεκτρονικά συστήματα από νεαρούς αθλητές του Α.Σ. Κρήτες

Σε μια νέα δράση πήραν μέρος οι νεαροί αθλητές από το προαγωνιστικό τμήμα του Αθλητικού Συλλόγου "Κρήτες", δοκιμάζοντας τις δυνατότητές τους πάνω στα ηλεκτρονικά συστήματα.

Η εξοικείωση έγινε στο κλειστό της Παλαιάς Ηλεκτρικής, την Κυριακή (10/2), με τα παιδιά να δοκιμάζουν για πρώτη φορά ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες, ενώ είδαν πως "γράφουν" οι πόντοι στο σύστημα, ενθουσιάστηκαν και πέρασαν όμορφα, ο δε προπονητής του συλλόγου, Νίκος Καντάρας, από τη δική του πλευρά είχε την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.

Οπως δηλώνει ο Χανιώτης τεχνικός: «Οι αγωνιστικές προσομοιώσεις είναι πολύ σημαντικές για τους μικρούς μας αθλητές, έτσι ώστε να μπαίνουν στο πνεύμα των αγώνων. Επίσης ήταν χρήσιμο και για τους μεγαλύτερους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος, καθώς είχαν τον ρόλο του διαιτητή, με σκοπό να μπουν στη ψυχολογία του, κάτι το οποίο θα τους βοηθήσει στους αγώνες. Γενικά ήταν μια εποικοδομητική μέρα, περάσαμε όμορφα, πήραμε θετικά στοιχεία και συνεχίζουμε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Α.Σ. Περάματος και τον προπονητή του, Μανώλη Δρίτσα, για τα ηλεκτρονικά συστήματα, καθώς και τον Δήμο Χανίων για την παραχώρηση του κλειστού της Παλαιάς Ηλεκτρικής για την διεξαγωγή της προπόνησης».

Hlektronika systimata Krites

Hlektronika systimata Krites 2

Hlektronika systimata Krites 3