Πολεμικές Τέχνες

Πρωταθλητές Ελλάδας στο Muay Thai τρεις αθλητές του Α.Σ. Ροή Χανίων

Μια εξαιρετική παρουσία είχε ο Α.Σ. Ροή Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Muay Thai που διεξήχθη στις 15-16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Τρεις αθλητές του χανιώτικου συλλόγου κατάφεραν να στεφθούν πρωταθλητές Ελλάδος, οι Αγγελος Σταυρίδης, Μάχο Μεραμπασβίλη και Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, ενώ ο Σταύρος Ξανθάς κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο. Επίσης, οι Θέμης Αρώνης, Μάνος Κατσούλης, Παναγιώτης Παπαμιχελάκης και Αντώνης Μπάσκιν αναδείχτηκαν στην 4η θέση.  

image2

image3

image4

image1

Στο σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου, σημειώνονται μεταξύ τα εξής: «Ο Α.Σ. Ροή Χανίων StudioFlowChania #kydonasteam θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια στους αθλητές για τις διακρίσεις και φυσικά τον δάσκαλο, Δημήτρη Κυδωνάκη, ο οποίος διατηρεί το υψηλό επίπεδο  της ομάδας, αποδεικνύοντας το σε κάθε διοργάνωση, καθώς και τον Ανδρέα Ανδρεαδάκη προπονητή MMA, ο οποίος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εξέλιξη των αθλητών. Ευχαριστούμε τον βασικό μας χορηγό, ANEK LINES και τους Apothiki cafe, Oceans Lifeguard, Koupes restaurant, Passa tempo, Monterno που στήριξαν την προσπάθεια μας και βοήθησαν τους αθλητές να λάβουν μέρος σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση».