Πολεμικές Τέχνες

Εβδομάδα Ολυμπιακού Ταεκβοντό για τον Α.Σ. Κρήτες

Εβδομάδα Ολυμπιακού Ταεκβοντό είναι αυτή που ξεκίνησε και ο Α.Σ. Κρήτες ετοιμάζεται να λάβει μέρος σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις.  

Συγκεκριμένα, ο χανιώτικος σύλλογος θα μετάσχει με 13μελή αποστολή σε τρία πρωταθλήματα τα οποία θα διεξαχθούν στο ολυμπιακό γυμναστήριο Ανω Λιοσίων στην Αθήνα. Πρόκειται για το Πανελλήνιο κύπελλο "Γ. Βόλαρης" που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (14/11) και την Πέμπτη (15/11), το πανελλήνιο διασυλλογικό παίδων-κορασίδων 2007 και το τεχνικό πρωτάθλημα που θα ακολουθήσουν την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, ενώ, τέλος, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 του μήνα θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 2018.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κανταρά: «Οι αριθμοί των συμμετοχών είναι πραγματικά εντυπωσιακοί, αφού στο Κύπελλο "Γ. Βόλαρης" θα συμμετέχουν 900 αθλητές από 160 σωματεία, στο διασυλλογικό παίδων-κορασίδων (του 2007) 270 αθλητές από 115 σωματεία και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 800 αθλητές από 380 σωματεία. Αυτό δείχνει την πραγματικά εντυπωσιακή δυναμική που έχει το άθλημα. Εμείς θα συμμετέχουμε με δεκατρείς αθλητές στο πανελλήνιο Κύπελλο, με έναν αθλητή στο πανελλήνιο διασυλλογικό παίδων-κορασίδων(2007) και με τέσσερις αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 2018. Ο ανταγωνισμός, ειδικά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι απίστευτα υψηλός, όπου για να φτάσει ένας αθλητής στα μετάλλια πρέπει να περάσει δια πυρός και σιδήρου αφού στις κατηγορίες συμμετέχουν από 40 έως 65 αθλητές! Η ομάδα μας είναι καλά προετοιμασμένη και πάμε να ευχαριστηθούμε αυτή την εβδομαδιαία γιορτή».

afisa

Με ανακοίνωσή του, «το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την ANEK LINES - BLUE STAR FERRIES για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων και την συνεχόμενη στήριξη τους, καθώς και τους χορηγούς agrocenter ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ, διαμορφώσεις εσωτ. & εξωτ. χώρων ΜΟΡΦΗ, ΟΝΕ COFFEE SHOP και My3Dcrystal».