Πολεμικές Τέχνες

Τριήμερο προπονητικό καμπ Τάε Κβο Ντο πραγματοποιήθηκε στη Σούδα (pics)

Τριήμερο προπονητικό καμπ Τάε Κβο Ντο με τη συμμετοχή δύο σωματείων από την Αθήνα, αλλά και των Α.Σ. Κρήτες από τα Χανιά και Α.Σ. Δαυίδ από το Ρέθυμνο πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες στο κλειστό γυμναστήριο της Σούδας.

Πιο συγκεκριμένα, το καμπ διεξήχθη μεταξύ 31 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες και περιείχε διπλές προπονήσεις αγωνιστικού περιεχομένου, όπου οι αθλητές των κρητικών σωματείων είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να προπονηθούν μαζί με τους αθλητές των αθηναϊκών σωματείων, καθώς και να δοκιμάσουν τις τεχνικές τους πάνω στο ηλεκτρονικό σύστημα της daedo, γεγονός που τους έδωσε πολύτιμες εμπειρίες.

DSC 2585

DSC 2628

Οι προπονητές Γιώργος Παπουτσής (Α.Σ. Αθληση Νίκαιας), Γιώργος Τσιτσιρής (Α.Σ. Αίολος) Νίκος Καντάρας (Α.Σ. Κρήτες) και Δαυίδ Τσοντάκης (Α.Σ. Δαυίδ) έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι με την προπονητική "συνεύρεση" και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη φορά.

Τα σωματεία ευχαριστούν το αθλητικό τμήμα του δήμου Χανίων για την συνεργασία και την παραχώρηση του γηπέδου.

Να σημειωθεί επίσης ότι τα δύο σωματεία από την Αθήνα (Α.Σ. Αθληση Νίκαιας και Α.Σ. Αίολος) φιλοξενήθηκαν στα Χανιά από τον Α.Σ. Κρήτες.

DSC 2744

DSC 3486

DSC 2536