Ποδηλασία

Πολυχρόνης Τζωρτζάκης ο… νέος Χανιώτης πρωταθλητής Ελλάδας

Την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται, καθώς και τις μεγάλες του δυνατότητες επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης.

Ο Χανιώτης αθλητής του Τάλω ΑΝΕΚ LINES αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος ποδηλασίας δρόμου που διεξάγεται στη Βοιωτία, σημειώνοντας χρόνο 50:50,309. Ο αγώνας ήταν απόστασης 40 χλμ. και εκτός του Τζωρτζάκη, εξαιρετική ήταν η παρουσία και για τον Γιώργο Σταυρακάκη -επίσης από τον Τάλω ΑΝΕΚ LINES- ο οποίος τερμάτισε στην 4η θέση με χρόνο 52:29,251.

Σε ό,τι αφορά τον Στέλιο Φαραντάκη ο οποίος αγωνίζεται με την επαγγελματική ομάδα SOJASUN ESPOIR και είχε κατακτήσει πέρσι τον τίτλο σε αυτό το αγώνισμα, εγκατέλειψε. Η ουσία είναι ότι στην κορυφή του αγωνίσματος στην ποδηλασία, ένας Χανιώτης (Τζωρτζάκης) διαδέχεται έναν άλλο Χανιώτη (Φαραντάκης)!

Ο αγώνας της ατομικής χρονομέτρησης των Ανδρών έγινε στους Νομούς Αττικής – Βοιωτίας, στην διαδρομή Δερβενοχώρια Αττικής – Σκούρτα – Πύλη – Διαστ. Δάφνης Δαφνούλας – Επιστροφή Σκούρτα (2 φορές).

Την Κυριακή (30/6 στις 09:00) θα ακολουθήσει ο αγώνας αντοχής ανδρών (154 χλμ.).