Ποδηλασία

Σημαντικές διακρίσεις για Λιοδάκη στο Βέλγιο

Σημαντικές διακρίσεις καταφέρνει η Σοφία Λιοδάκη, η οποία συμμετείχε σε δύο αγώνες στο Βέλγιο. Ο πρώτος διεξήχθη την περασμένη Δευτέρα (10/6) και ο δεύτερος την Πέμπτη (13/6).

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια του Τάλω ANEK LINES αγωνίστηκε με την ομάδα της Fleet Complete Racing Academy καταφέρνοντας να κερδίσει τον πρώτο αγώνα ενώ στον επόμενο αναδείχτηκε πρώτη στην κατηγορία της (νεάνιδες) και ήταν πέμπτη στη γενική κατάταξη. Ειδικότερα, ο πρώτος αγώνας ήταν κατηγορίας νεανίδων, ωστόσο αυτός που διεξήχθη την Πέμπτη (13/6) ήταν κατηγορίας γυναικών και μάλιστα συμμετείχαν πρωτοκλασάτες αθλήτριες πίστας από την Εθνική Αυστραλίας που ετοιμάζονται για το παγκόσμιο του Μινσκ.

Liodaki Velgio1

Τώρα, η Λιοδάκη δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο εξωτερικό, καθώς πρόκειται να τρέξει σε δύο ακόμα αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Γενικότερα, η προετοιμασία της Λιοδάκη αφορά το παγκόσμιο και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας, τρέχοντας υπό τις οδηγίες των Βασίλη Αναστόπουλου και Παναγιώτη Μαρεντάκη.

Liodaki Velgio