Ιστιοπλοΐα

Εντυπωσιακή η τελετή έναρξης στο Λιμάνι για τα δύο πανελλήνια (pics)

Μία εντυπωσιακή τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε στο Ενετικό Λιμάνι το απόγευμα του Σαββάτου με αφορμή την πραγματοποίηση των δύο πανελλήνιων πρωταθλημάτων ιστιοπλοΐας Οπτιμιστ που θα διεξαχθούν στα Χανιά.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο Λιμάνι είχε την ευκαιρία να θαυμάσει την παρέλαση από τους αθλητές και τα σωματεία τα οποία με τη βοήθεια της μπάντας της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού παρέλασαν από το Ναυτικό Μουσείο μέχρι το Γυαλί Τζάμι, όπου και ακολούθησε εκδήλωση που περιλάμβανε αρχικά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και στη συνέχεια χαιρετισμούς.

Teleti Enarxis 18

Ο πρόεδρος του ΙΟΧ, Τάσος Νικολάου.

Ειδικότερα, χαιρετισμό απεύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, ο αντιδήμαρχος Χανίων, Σταύρος Φιωτάκης, ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Τέλης Αδαμόπουλος και ο πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, Τάσος Νικολάου.

Teleti Enarxis 19

Ο αντιπρόεδρος της ΕΙΟ, Τέλης Αδαμόπουλος.

Ο κ. Νικολάου έδειξε μάλιστα πολύ συγκινημένος για την ανάληψη από τον Ιστιοπλοϊκό Ομιλο των δύο πανελλήνιων διοργανώσεων, τονίζοντας ότι εκπληρώθηκε ένας πόθος που απασχόλησε για πολλά χρόνια τις διοικήσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου.

Κατά την άφιξη των αποστόλων στο Γυαλί Τζάμι, έγινε αναφορά σε ένα προς ένα σε όλα τα σωματεία από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό (Χονγκ Κονγκ, Τουρκία και Σερβία) που λαμβάνουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, η αυλαία του οποίου ανοίγει την Κυριακή το μεσημέρι με τις πρώτες τρεις ιστιοδρομίες και ολοκληρώνεται την Τετάρτη.

Teleti Enarxis 14

Οι κυρίες Κουτσουπάκη και Ζομπανάκη.

Ο συντονισμός και η παρουσίαση έγινε από τις κυρίες, Κατερίνα Ζομπανάκη (αρμόδια σε θέματα Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων) και Στέλλα Κουτσουπάκη (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων & πολιτιστικών Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων) ενώ ακολούθησε ελληνικό μουσικό πρόγραμμα από την μπάντα της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού και παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από τον χορευτικό σύλλογο "Σταυραετοί".

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Teleti Enarxis

Η ομάδα της Τουρκίας.

Teleti Enarxis 2

Η αποστολή από τον Ν.Α.Ο. Μάτι Αττικής.

 

Teleti Enarxis 4

Η αποστολή από την ομάδα του Χονγκ Κονγκ.

Teleti Enarxis 5

Ο Ολυμπιακός.

Teleti Enarxis 6

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Teleti Enarxis 10

Τα παιδιά του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων.

Teleti Enarxis 7

Ο Ν.Ο. Αίγινας.

Teleti Enarxis 8

Η ομάδα της Χίου.

Teleti Enarxis 9

Η μπάντα της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού.

Teleti Enarxis 12

Τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ παρέλασαν πρώτα.