Ιστιοπλοΐα

Επιτυχίες για το "ΓΛΑΥΚΗ" και το "ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ" στο Cretan Union Cup

IMG 0646Σημαντικές διακρίσεις στον αγώνα ιστιοπλοΐας Cretan Union Cup που ξεκίνησε από τα Χανιά και ολοκληρώθηκε στον Άγιο Νικόλαο, κατάφεραν τα χανιώτικα σκάφη που πήραν μέρος. Οι σημαντικότερες πιστώνονται στο "ΓΛΑΥΚΗ" του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων και το "ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ" του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Το "ΓΛΑΥΚΗ", κυβερνήτης στο οποίο ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Μάμαλης, πήρε τη 2η θέση στην Overallκατηγορία, τερματίζοντας πίσω από τον νικητή που ήταν το σκάφος ELVIENTOτου Ν.Ο. Γαζίου, με κυβερνήτη τον κ. Ηλία Κοβατζή.

Πιο αναλυτικά:

- Το "ΓΛΑΥΚΗ" στην Κατηγορία Α κατέκτησε ένα Κύπελλο 1ης θέσης στην ιστιοδρομία Ηράκλειο - Άγιος Νικόλαος. Έτσι, με δύο δεύτερες θέσεις σε δύο παράκτιες ιστιοδρομίες, στον Άγιο Νικόλαο και σε μία δεύτερη, στην ιστιοδρομία Ρέθυμνο - Ηράκλειο, κατέκτησε το Κύπελλο της 2ης θέσης στην τελική κατάταξη της κατηγορίας του. Στο Overallκατέκτησε το Κύπελλο της 2ης θέσης. Κυβερνήτης ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Μάμαλης και πλήρωμα οι Γιώργος Κοντογούρης, Λάμπρος Λαμπρινάκης, Αριάδνη Γκαζή, Βασίλης Κοζωνάκης, Νίκος Ζαχαριουδάκης, Οδυσσέας Μάμαλης και Στεφάν Μπερτράν.

- Και, το "ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ" στην Κατηγορία Β κατέκτησε τρία Κύπελλα 1ης θέσης στις ιστιοδρομίες Χανιά - Ρέθυμνο, Ρέθυμνο - Ηράκλειο και σε μια παράκτιο στον Άγιο Νικόλαο. Επίσης κατέκτησε ένα Κύπελλο 2ης θέσης στην τελική κατάταξη της κατηγορίας του. Κυβερνήτης ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Μανιουδάκης και πλήρωμα οι Αρ. Κοτόπουλος, Δημήτρης Γαγάρας, Ελευθέριος Αμοιραλής, Β. Μαλές, Αλ. Ματθαίος και Ειρήνη Αθανασάκη.

Να σημειωθεί πως στο CretanUnionCupέλαβαν μέρος ακόμα τέσσερα σκάφη από τα Χανιά. Από μέρους του Ι.Ο.Χ., το "ΠΑΝΕΦΗ ΙΙ", με κυβερνήτη τον Μανόλη Μπαρμπόπουλο και το "ΜΥΡΙΑ" με κυβερνήτη τον Σταύρο Μαρίνο. Και από τον Ν.Ο.Χ., το "ΑΙΘΡΑ", με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Γκότση και το "ΑΛΜΥΡΑ" με κυβερνήτη τον Δημήτρη Ναναδάκη.