Άλλα έξι κρούσματα κορωνοϊού στην ΑΕΚ

Super League 1 6 Νοεμβρίου 2020, 18:32

Με έξι κρούσματα κορωνοϊού επέστρεψε η αποστολή της ΑΕΚ από την Ουκρανία. Τα τέσσερα αφορούν ποδοσφαιριστές (Μάνταλο, Σβάρνα, Σάκχοφ και Χνιντ) με τη σημερινή προπόνηση να αναβάλλεται και το ματς με τον Άρη να βρίσκεται στον "αέρα".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αυτό συνεπάγεται ότι πιθανότατα θα αναβληθεί ο αγώνας στο “Κλεάνθης Βικελίδης” καθώς το σχετικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ για τη Super League αναφέρεται σε προγραμματισμένο έλεγχο 24 ή 48 ώρες πριν από την εκάστοτε αναμέτρηση.

Υπενθυμίζουμε ότι με κορωνοϊό διαγνώστηκε και ο Μιχάλης Μπακάκης κι αυτός ήταν ο λόγος που ταξίδεψε στην Ουκρανία για το παιχνίδι με τη Ζόρια. Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ AEK με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι στον έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, στον οποίο υποβλήθηκαν το πρωί όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας, αμέσως μετά την επιστροφή από την Ουκρανία για τον αγώνα του Europa League με τη Ζόρια, δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου και τέσσερις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19.

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί είναι οι Πέτρος Μάνταλος, Στράτος Σβάρνας, Γεβχέν Σάκχοφ και Νασίμ Χνιντ. Η ΠΑΕ AEK, ακολουθώντας πιστά τα όσα προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς, τη Super League και προέβη ήδη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

Τα έξι μέλη της ομάδας μας έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί και θα ακολουθήσει μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα και νέος έλεγχος τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και των υπόλοιπων μελών, που ακολούθησαν την αποστολή για τον αγώνα με τη Ζόρια.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα αναβλήθηκε. Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania