Αλαλούμ πλέον με τον προγραμματισμό!

Πλατανιάς | 3 Μαΐου 2017, 19:22

Οι αποχωρήσεις από τον Πλατανιά των Μανούσου και Αποστολόπουλου ανεβάζουν ψηλά πια τον αριθμό. Ουσιαστικά, οι "ερυθρόλευκοι" βγαίνουν ζημιωμένοι από το θέμα που έχει δημιουργηθεί ενώ παράλληλα μεγαλώνει η ανάγκη για τη μεταγραφική τους ενίσχυση το καλοκαίρι!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως όλα δείχνουν, ο Πλατανιάς θα βρεθεί σε λίγο καιρό στη διαδικασία να ψάχνει 10 ή και περισσότερους παίκτες προκειμένου να καλύψει τα μεγάλα κενά που δημιουργούν οι αποχωρήσεις. Σε ό,τι αφορά καταρχήν τα συμβόλαια που λήγουν, οι απώλειες προκύπτουν να είναι πολύ μεγάλες, αφού αποχωρούν Σίγκνεβιτς, Γιακουμάκης, Μπανανά, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης και Ντίνας. Επίσης αποχωρεί σίγουρα και ο Μανούσος, ενώ πολύ πιθανή δείχνει η αποχώρηση και για τον Μουνάφο. Οι δε Μενδρινός και Καρυπίδης είναι αυτή τη στιγμή 50-50 να παραμείνουν ή να φύγουν και ως εκ τούτου καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι τα κενά που δημιουργούνται για την επόμενη πλέον σεζόν είναι τεράστια.

Αυτή τη στιγμή δεν είναι η κατάλληλη σίγουρα για να γίνει το ξεκαθάρισμα στην ομάδα και ειδικότερα το πώς θα προχωρήσει ο σχεδιασμός, το αξιοσημείωτο είναι όμως ότι αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, επιφέρει απώλειες σε αγωνιστικό υλικό, αφού σίγουρα ο Μανούσος έχοντας έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Πλατανιά, δεν θα αποχωρούσε. Επίσης, εάν ο Αποστολόπουλος δεν είχε αυτή τη συμπεριφορά, ίσως παρέμενε στην ομάδα…

Σε κάθε περίπτωση, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Πλατανιάς διανύει μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά πρέπει να βγει όσο το δυνατόν πιο ισχυρός για να μπορέσει αφενός ν’ αντιμετωπίσει αυτή τη μπόρα και αφετέρου να διορθώσει τα πράγματα εν όψει της μεταγραφικής περιόδου που ακολουθεί.

 

Estrella