Ακυρώθηκαν οι συναυλίες στον Βάμο – Μέγα πλήγμα για Κορωνίδα

Κορωνίς | 1 Αυγούστου 2020, 16:55

Τα έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είχαν ως αποτέλεσμα την ακύρωση των προγραμματισμένων συναυλιών στον Βάμο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συγκεκριμένα, τόσο η συναυλία με τα αδέρφια Νίκο και Γιώργο Στρατάκη, όσο και αυτή με τους αδελφούς Νίκο και Αντώνη Ξυλούρη ακυρώνονται. 

Η οικονομική ζημιά που παθαίνει η διοργανώτρια ομάδα, Κορωνίδα, είναι μεγάλη αφού είχε επενδυθεί ένα αρκετά σεβαστό χρηματικό ποσό για την ετοιμασία των εκδηλώσεων, ειδικότερα της πρώτης συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 2 Αυγούστου, ενώ παράλληλα τα έσοδα από τις συναυλίες θα αποτελούσαν μία οικονομική ανάσα για τους “κόκκινους” του Βάμου, όπως γενικότερα αποτελούν αυτές οι εκδηλώσεις για τις ερασιτεχνικές ομάδες.

Στην ανακοίνωσή της η Κορωνίδα αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ. του ΑΣΑ Κορωνίς θα ήθελε να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη από όλους! Λόγω έκτακτων μέτρων της κυβέρνησης για τον COVID-19 είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε τις προγραμματισμένες συναυλίες μας!

Παρακαλούμε όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια να επικοινωνήσουν στο 6976794837 για την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου.

 

Estrella