Ακόμα μία “παράσταση” από τον Γ.Καλογεράκη

Σφακιά ΑΕ Κυδωνίας | 6 Μαρτίου 2016, 19:25

Σαρωτική η ΑΕ Κυδωνίας που δεν άφησε κανένα περιθώριο στα Σφακιά τα οποία κέρδισε με 6-0 στον Αλικιανό, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον μόνιμο της σκόρερ Γ.Καλογεράκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από το πρώτο ημίχρονο κρίθηκε το παιχνίδι με τα γκολ που σημείωσαν οι Κατσουλάκης στο 10’ με σουτ και Καλογεράκης Γ. στο 20’ και πάλι με σουτ.

Ο τελευταίος έγραψε και το 3-0 στο 50’ μετά την προσπάθεια του Δημητρογιαννάκη στο δοκάρι.

Ο Μπάχα σκόραρε λίγο μετά την είσοδο του στο 58’ για το 4-0, με τον Καλογεράκη να πετυχαίνει ακόμα ένα γκολ στο ματς στο 70’ με σουτ λίγο πιο μπροστά από το κέντρο.

Το τελικό 6-0 το πέτυχε ο Δημητρογιαννάκης στο 80′, ολοκληρώνοντας την ευρεία νίκη της Ένωσης.

Η ΑΕ Κυδωνίας  αφιερώνει την νίκη στον Ευρυπίδη Καλαμπαλίκη  και του εύχεται παράλληλα να του ζήσει το νεογέννητο μωρό που απέκτησε.

Τα Σφακιά ευχαριστούν τους γηπεδούχους για την φιλοξενία στο σημερινό παιχνίδι.

Διαιτητής: Δαράκης

Βοηθοί:Μπαντά-Βερυκάκης

ΑΕ Κυδωνίας (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Ελευθερίου Θ., Ελευθερίου Ι., Στρατινάκης (65’ Προβιδάκης), Περουλάκης, Δημητρογιανάκης, Σίνης, Μιχάκης (75’ Ανδρουλάκης), Μπραουδάκης, Κατσουλάκης, Καλογεράκης Γ., Αποστολάκης

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Συγγελάκης, Χομπιτάκης Ι., Καπετανάκης, Δεληγιαννάκης, Τζωρτζάκης Ι., Μπούχλης (65’ Τζωρτζάκης Ε.), Χομπιτάκης Λ. (58’ Περράκης), Βούρβαχης, Σοφούλης, Αλεξίου, Δουρουντούς (69’ Καγιαδάκης)

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis