Ακόμα μία κίνηση ανθρωπιάς από την Πέργαμο

Πέργαμος | 11 Οκτωβρίου 2017, 13:46

Συνεχίζοντας τις φιλανθρωπικές της δράσεις η ομάδα της Περγάμου δείχνει για ακόμα μία φορά τη στήριξη της σε έναν πατέρα τριών παιδιών που αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, με τη βοήθεια και των υπολοίπων ομάδων της Γ’ Κατηγορίας θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή εντός των επόμενων ημερών για να βοηθήσουν την οικογένεια να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες.

Η ανακοίνωση έχεις ως εξής:

Έπειτα από πρωτοβουλία της ομάδας μας Α.Ο.Β.Κ. Πέργαμος και με την καθολική συμπαράσταση όλων των ομάδων της Γ’ Κατηγορίας Χανίων, θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και ρουχισμού για άπορη οικογένεια της πόλης μας, όπου είναι πατέρας με τρία παιδιά  και με σοβαρά προβλήματα υγείας. Ημέρα και ώρα συγκέντρωσης των αγαθών από τις ομάδες θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Η κίνηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων και πρωτοβουλιών όπου είναι η στάση της ομάδας μας. Γιατί πολύ απλά, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ… ΤΟ ΛΙΓΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ! Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση: Ακουμιανάκης Δημήτρης 6956037721

 

Estrella