Ακόμα δύο πρωταθλητές “πακέτο” στο Ακρωτήρι!

Πανακρωτηριακός | 11 Ιουλίου 2017, 16:02

Ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, που στόχο έχει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί, δημιουργεί ο Πανακρωτηριακός, που μετά τον Αντώνη Συροκάκη απέκτησε ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, που στέφθηκαν πρωταθλητές με την Παλαιόχωρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Μανόλη Πηγουνάκη ενισχύθηκε σημαντικά στα άκρα της άμυνας με την επιστροφή του Λευτέρη Μανουσάκη και την απόκτηση του Μάρκου Λιονάκη.

Οι ανακοινώσεις του Πανακρωτηριακού για τους δύο ποδοσφαιριστές:

Για Μανουσάκη:

Manousakis Pigounakis

Η ομάδα μας συνεχίζοντας τις στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μανουσάκη Λευτέρη. Ο Λευτέρης που πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής με την ομάδα της Παλαιόχωρας είναι γνώριμος και αγαπητός στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Ακρωτηρίου αφού στο παρελθόν έχει αποτελέσει ξανά μέλος αυτής. Το Δ.Σ και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, καλωσορίζει το Λευτέρη μας και του εύχεται υγεία και κάθε προσωπική επιτυχία.

Για Λιονάκη:

Lionakis Pigounakis

Η ομάδα μας συνεχίζοντας τη προσπάθεια της, να εμφανίσει ένα ανταγωνιστικό σύνολo την επόμενη χρονιά ενέταξε στο δύναμικό της ένα αξιόλογο ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες, ενώ τη περασμένη χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα της Παλαιόχωρας. Ο αμυντικός, Λιονάκης Μάρκος έχει γεννηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 1993 και η μέχρι τώρα ποδοσφαιρική του πορεία κρίνεται επιτυχημένη αφού:

2000-2007 Α.Ο. Χανιά (Ακαδημία)
2007-2011(α’) Ίκαρος Μουρνιών
2011-2012(β’) Α.Ο. Χανιά (Football League 2)
2012-2013(β’) Κισσαμικός (Δ’ Εθνική)
2013-2014 Επισκοπή (Football League)
2014-2015 Επισκοπή (Football League)
2015-2016 Α.Ε Σπάρτης (Football League 2)

Η Διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με το Λιονάκη Μάρκο και του εύχεται υγεία και κάθε προσωπική επιτυχία.

 

Mikel Chania Delivery