Ακολουθεί ο Μπράνισλαβ Γιοβάνοβιτς (vids)

Πλατανιάς | 28 Ιουνίου 2017, 11:32

Ο 32χρονος Σέρβος, Μπράνισλαβ Γιοβάνοβιτς, είναι η επιλογή για τον Πλατανιά για τη θέση του στόπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιοβάνοβιτς θα βρίσκεται στα Χανιά μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μετά λοιπόν τον Ν’ Κολό, ο Πλατανιάς φαίνεται ότι ολοκληρώνει μία ακόμη προσθήκη. Ένας έμπειρος παίκτης ο οποίος αγωνιζόταν στο Ισραήλ, με τη Χάποελ Ασκελόν. Βασικά αγωνίστηκε στο β’ μισό, δηλαδή από τον Γενάρη και μετά σε αυτή την ομάδα, μετρώντας 16 συμμετοχές και σημειώνοντας 1 γκολ. Στο α’ μισό ήταν στη Βόζντοβατς, ομάδα της πατρίδας του με την οποία αγωνίστηκε, επίσης, σε 16 παιχνίδια.

Ο Γιοβάνοβιτς τα έχει βρει με τον Πλατανιά, οπότε επιβεβαιώνεται το άρθρο που δημοσιεύσαμε χθες στο athlitiko ότι οι “ερυθρόλευκοι” ήταν πολύ κοντά σε στόπερ και επιθετικό, αφού ο μεν είναι ο Γιοβάνοβιτς και ο δε, ο Ν’ Κολό.

Να σημειωθεί ότι ο Γιοβάνοβιτς, που είναι γεννηθείς στις 21/9/85, έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε Σερβία και Ισραήλ και μάλιστα τη σεζόν 2009-10 ήταν στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, για ν’ ακολουθήσει η Ραντ Βελιγραδίου (2010-12) και στη συνέχεια η Χάποελ Ακρε (2013-16).

 

Estrella