Άκαρπη η συνάντηση με τον Κύδωνα! Νέα επιστολή παικτών που ζητούν τα δελτία τους

Α.Ο.Κ. Χανιά | 20 Οκτωβρίου 2016, 14:24

Άκαρπη απεδείχθη η συνάντηση των διοικούντων του Α.Ο.Κ.Χανιά και του Κύδωνα Χανίων, την Πέμπτη (20/10) το πρωί όπου θέμα ήταν να αποδοθούν τα δελτία των παικτών του Κύδωνα που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στην ομάδα.

Οι εκπρόσωποι του Κύδωνα Χανίων ήταν αμετακίνητοι στη θέση τους ώστε να μη δοθούν τα δελτία των παικτών για να μείνουν ελεύθεροι. Συνεπώς, δεν αλλάζει τίποτα στο σκηνικό που στήνεται, σε ένα κατά τα άλλα ερασιτεχνικό πλαίσιο και με μόνο θιγμένο το χανιώτικο μπάσκετ.

Οι παίκτες του Κύδωνα Χανίων που ζητούν τα δελτία τους (εξαιρουμένου του Ζανιδάκη) έδωσαν στους εκπροσώπους της ομάδας του Κύδωνα (μέσω του Γενικού αρχηγού του περυσινού Κύδωνα Σωτήρη Σταμούλου)μια ακόμα επιστολή με την οποία ζητούν τα δελτία τους.

Η επιστολή αυτή κοινοποιήθηκε και στα ΜΜΕ και αναφέρει τα εξής:

Με την παρούσα δήλωσή μας, αφενός επικαιροποιούμε την απόφασή μας να μη συμμετέχουμε την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2016 – 2017) στο τοπικό πρωτάθλημα ανδρών με την ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα, διότι η απόφασή μας αυτή υπήρξε αυτόβουλη, συνειδητή και σχεδόν ομόφωνη, γεγονός που της προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα και υποδηλώνει την ομαδική μας διάθεση. Αφετέρου, πληροφορούμενοι ότι θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των Διοικήσεων του Κύδωνα και του νεοσύστατου αθλητικού ομίλου «Α.Ο.Κ. Χανιά» – κλείνοντας τα αυτιά μας στις φήμες, τις διαδόσεις και τις κουβέντες που γίνονται για μας χωρίς εμάς – θεωρούμε υποχρέωσή μας για μια ακόμη φορά, κατά τρόπο και πάλι συλλογικό και σύννομο, να ζητήσουμε από το Σωματείο, στο οποίο αγωνιστήκαμε και υπηρετήσαμε με αφοσίωση τα προηγούμενα χρόνια, να επικρατήσει, την ύστατη τούτη ώρα, η σύνεση, η λογική και η κοινή μας αγάπη για το άθλημα, του οποίου όλοι επιθυμούμε την ανάπτυξη, να μας επιστρέψει τα δελτία μας και να μας επιτρέψει να αγωνιστούμε ο καθένας από εμάς στην ομάδα που θα επιλέξει, κάνοντας έτσι πράξη τους στόχους και τις αρχές που φέρεται να έχει θέση η καινούρια Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα, για ανάπτυξη του χανιώτικου μπάσκετ, συνεργασία και ευγενή άμιλλα.

Επαναλαμβάνουμε προς τη Διοίκηση του Κύδωνα, αλλά και σε όλους τους τυχόν ενδιαφερόμενους, ότι δεν επιθυμούμε τη ρήξη, ούτε τη δημιουργία κλίματος διχασμού στην κοινωνία των Χανίων, δεν επιθυμούμε να γκρεμίσουμε αλλά να χτίσουμε και ζητάμε μόνο το αυτονόητο δικαίωμά μας, ως ερασιτέχνες αθλητές και σύμφωνα με το νόμο, να αγωνιστούμε ελεύθερα στο αθλητικό σωματείο που θα επιλέξουμε.

Με εκτίμηση

Χανιά, 19.10.2016

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
zgas

Rabona ad