Αίτημα για έναρξη προπονήσεων για 17/1…

Football League 12 Ιανουαρίου 2021, 10:35

Αίτημα για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων για τις ομάδες της Football League θ' αποσταλεί από τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος στην επιτροπή λοιμωξιολόγων. Στόχος, να ξεκινήσουν την προσεχή Κυριακή 17 του μήνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως γίνεται γνωστό από το ΔΣ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, έγινε σαφές ότι οι ομάδες θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθούν και οι ομάδες της Super League 2, κάτι που έγινε κατανοητό.

Ενα από τα ζητήματα έχει να κάνει φυσικά και με το οικονομικό, όπου τονίστηκε ότι θα γίνει προσπάθεια τα χρήματα που απαιτούνται για την πραγματοποίηση των τεστ να καλυφθούν από τις Περιφέρειες όπου ανήκουν γεωγραφικά οι ομάδες…

Απ’ ό,τι φαίνεται, η σέντρα στο πρωτάθλημα της Football League είναι αδύνατο να προγραμματιστεί νωρίτερα από τα μέσα του επόμενου μήνα… «Αργούμε πολύ και έχουμε φθαρεί» τονίζεται πλέον από τους παράγοντες των ομάδων της Football League, οι οποίες περιμένουν κάποιο σημάδι για να ξέρουν ότι θα ξεκινήσουν οι ποδοσφαιριστές καταρχήν να προπονούνται κανονικά και στη συνέχεια να υπάρξει η προοπτική για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards