Αίτημα για δύο επιπρόσθετους διαιτητές σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος!

Super League 1 13 Οκτωβρίου 2017, 18:24

Αρκετές αποφάσεις πήρε στο πλαίσιο της συνεδρίασής του που έγινε την Παρασκευή το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ. Η πιο σημαντική αφορά το να υπάρχουν δύο επιπρόσθετοι διαιτητές σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο ζήτημα θα περάσει μέσω της ΚΕΔ/ΕΠΟ, καθώς θα σταλεί εκεί το συγκεκριμένο αίτημα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που ελήφθησαν στο Δ.Σ. της διοργανώτριας είναι οι εξής:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Η 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή (18,19,20 Νοεμβρίου 2017) θα αφιερωθεί στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τα άτομα με κινητικά προβλήματα, ενώ παράλληλα θα επιδιωχθούν συμπράξεις για τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών.

2/ Το προεδρείο της Super League και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κ. Γ. Σπανός θα εκπροσωπήσουν τη διοργανώτρια σε συνάντηση με τη Forthnet/Nova.

3/ Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα παρουσιάσει στην ΕΠΟ τις εισηγήσεις της, με γνώμονα τη θεσμοθέτηση διαρκούς διαλόγου και την επίλυση διαχρονικών ζητημάτων που απασχολούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

4/ Η Super League θα υποβάλλει αίτημα προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ για την παρουσία 2 επιπρόσθετων διαιτητών σε όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

5/ Οι εισηγήσεις της επιτροπής υπευθύνων Ασφάλειας της Super League έγιναν ομόφωνα αποδεκτές από το Δ.Σ. και θα προωθηθούν άμεσα στους αρμόδιους φορείς (υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, ΕΛ.ΑΣ).

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania