Αιγάλεω: Ήρθε η ώρα της δικαίωσης των πρωταθλητών που δεν ανέβηκαν ποτέ

Football League 2 Μαρτίου 2021, 17:04

Τους προβληματισμούς του για το μέλλον των ομάδων της Football League εκφράζει το Αιγάλεω ζητώντας μία νέα Super League 2 σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Αιγάλεω αναφέρει την κατάσταση που έχουν βρεθεί οι ομάδες της κατηγορίας λίγο πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και καταθέτει τις προτάσεις της ενόψει της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών. Αναλυτικά:

«Ένα μήνα μετά την ομιλία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη για Αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών (22 Ιανουαρίου) και 26 μέρες πριν αρχίσει το expres Πρωτάθλημα της football league, βάσει του νομοσχέδιου του Υφυπουργού Αθλητισμού 16 από τις 20 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της football league μαζί με της 2 τελευταίες του πρωταθλήματος της Super League 2 απειλούνται με υποβιβασμό στη Γ εθνική, χάνουν την επαγγελματική τους ιδιότητα, και διαλύονται 18 εταιρείες με 650 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοικητικοί υπάλληλοι οδηγούνται στην ανεργία.

Σε ένα πρωτάθλημα με μηδέν έσοδα με τηλεοπτικά 70% κάτω, χωρίς χορηγίες διαφημίσεις, κόσμο στην εξέδρα, χωρίς να μπορούν οι ομάδες να παίξουν ένα φιλικό μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, και με την πανδημία στη κορύφωση της και με την υποχρέωση των ομάδων για συνεχή τεστ κόβιντ, με επιχειρήσεις κλειστές, 20 πρόεδροι προσπαθούν να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League με μηδενικά έσοδα.

Ας ξέρουν τουλάχιστον την επόμενη μέρα των εταιριών τους; Κύριε Αυγενάκη έφτασε η ώρα το έκτρωμα του Βασιλειάδη που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνει παρελθόν. Ήρθε η ώρα της δικαίωσης των πρωταθλητών ομάδων που δεν ανέβηκαν ποτέ κατηγορία. Ναι στην αναδιάρθρωση κατηγοριών με οικονομικά κριτήρια με τη δημιουργία μίας νέας super league 2 με 2 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards