ΑΓΟΡ: Σημαντική ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα με Λαύριο.

Μπάσκετ 27 Οκτωβρίου 2016, 17:32

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Ρεθύμνου Cretan Kings ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τον τρόπο που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα με το Λαύριο που θα γίνει το Σάββατο (29/10).

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Σάββατο στις 17.00 το Ρέθυμνο Cretan Kings θα φιλοξενήσει στο «Μελίνα Μερκούρη» το Λαύριο, αναμένοντας την προσέλευση των φίλων μας, οι οποίοι θα γίνουν ο 6ος παίκτης της ομάδας μας.
Όμως, για την διευκόλυνση των φιλάθλων μας και για την όσον το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση τους στον χώρο του γηπέδου πριν την έναρξη της αναμέτρησης και την έγκαιρη είσοδο τους στο «Μελίνα Μερκούρη» υπενθυμίζουμε ότι μπορούν να εκδίδουν τα εισιτήρια μέσω ίντερνετ στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://buy.tickethour.com/showEventInfo.html?idEvent=2003160 ή από τα γραφεία της ομάδας μας (Ηγ. Γαβριήλ 103-105) μέχρι και το Σάββατο στις 13.00 το μεσημέρι.
Με το νέο τρόπο έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτήριου δυστυχώς η ταλαιπωρία όσων επιλέξουν να έρθουν στο γήπεδο την τελευταία στιγμή είναι αναπόφευκτη για αυτό και παρέχεται η δυνατότητα σε όλους να εκδώσουν έγκαιρα τα εισιτήρια τους και να εξυπηρετηθούν χωρίς προβλήματα.

* Είναι υποχρεωτική η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ.

karta antonis garden