ΑΓΟΡ: Αισιοδοξία ενόψει Λαυρίου

Μπάσκετ 28 Οκτωβρίου 2016, 18:43

Ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι έχει μπροστά του το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Το Σάββατο θα φιλοξενήσει το Λαύριο στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 4ηςαγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί από το NS2 / Λεπτό προς Λεπτό.

Ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Μητρόπουλος έκανε δηλώσεις ενόψει Λαυρίου, τονίζοντας την σπουδαιότητα της νίκης, ενώ σημείωσε πως θα πρέπει αν μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό.
«Όλη την εβδομάδα προσπαθούμε να εντοπίσουμε τα λάθη που κάναμε στην Πάτρα αλλά και να τα διορθώσουμε. Το παιχνίδι με το Λαύριο είναι κομβικό για μας και πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να είμαστε μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή της περιόδου.
Το «κλειδί» θα είναι η θέληση και οι επαφές και το πόσο δυνατά θα μπει η ομάδα μας από την αρχή στο ματς. Αυτή η ομάδα (Λαύριο) παίρνει πολλή ενέργεια από την άμυνα της και τον τρόπο που αγωνίζεται και εμείς θα πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και δυνατοί από το πρώτο λεπτό για να δείξουμε ποιος είναι το αφεντικό εδώ.
Πρέπει να πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και όπως έχουμε πει αλλά και δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια, όποια ομάδα έρχεται θα περνάει δύσκολα».

Επίσης, μίλησε ο καλαθοσφαιριστής του ΑΓΟΡ, Μιχάλης Καμπερίδης, ο οποίος υπογράμμισε: «Σίγουρα ο στόχος μέσα στην έδρα μας είναι να παλεύουμε κάθε ματς και να το κερδίζουμε. Το Λαύριο είναι μία πολύ καλή ομάδα, το έχει αποδείξει αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε το χρέος μας. Πιστεύω πως θα έχουμε τον κόσμο πάλι στο πλευρό μας. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δυνατό ματς αλλά στο τέλος θα πανηγυρίσουμε εμείς.
Σίγουρα το Λαύριο είναι μία ομάδα που παίζει με πολύ πάθος, τρέχει και έχει ταλέντο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να δώσουμε παραπάνω πράγματα από εκείνα που δείξαμε στο ματς της Πάτρας. Αυτό θεωρώ πως θα είναι το «κλειδί», η άμυνα.
Η ήττα από τον Απόλλωνα δεν μας έχει επηρεάσει. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα. Ήρθε μία ήττα εκτός έδρας αλλά αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μας επηρεάσει. Κοιτάμε να δίνουμε σε κάθε αγωνιστική το 100% σε κάθε παιχνίδι. Το Σάββατο θα είμαστε εμείς που θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και θεωρώ πως είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα».

karta antonis garden