Αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία για το “3on3 Flash Open”

Μπάσκετ 7 Ιουνίου 2021, 15:27

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά μπάσκετ "3on3 Flash Open" που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων.

Αν μη τι άλλο, η εικόνα με τις μπασκέτες εντός του θεάτρου της Ανατολικής Τάφρου το διάστημα από τις 4 μέχρι και τις 6 Ιουνίου ήταν πολύ όμορφη και ελκυστική κι έτσι θεωρείται ότι αυτή η πρωτοβουλία που έλαβε ο Δήμος Χανίων θα συνεχιστεί.

Ούτως ή άλλως, μικροί και μεγάλοι αγκάλιασαν τη διοργάνωση, καθώς πήραν μέρος 200 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 10 ετών και άνω.

Η ενημέρωση από το Δήμο Χανίων αναφέρει τα εξής:

Με επιτυχία το πρώτο τουρνουά μπάσκετ “3on3 Flash Open” για το φετινό καλοκαίρι στα Χανιά

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στο τουρνουά μπάσκετ “3on3 Flash Open”, που φιλοξενήθηκε στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου από τις 4 έως και τις 6 Ιουνίου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της ΕΚΑΣΚ και την αρωγή του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων.

Τελευταίας τεχνολογίας γήπεδα, μπασκέτες και τάπητες Fìba μετέτρεψαν τον χώρο των αγώνων σε τεράστιο κέντρο καλαθοσφαίρισης και διασκέδασης. Στο τουρνουά συμμετείχαν 50 ομάδες, αποτελούμενες από 200 αθλητές και αθλήτριες, ηλικίας από 10 ετών και άνω, οι οποίοι έλαβαν μέρος στις εξής επτά κατηγορίες:

• Για τους άνδρες, ηλικιακές ομάδες: 10-12, 13-15, 16-18, over 18 και παλαίμαχοι.

• Για τις γυναίκες, ηλικιακές ομάδες: under 18 και over 18.

Στους δύο πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας δόθηκαν μετάλλια και κύπελλα, καθώς επίσης και δώρα από καταστήματα αθλητικών ειδών.

Οι αγώνες διεξήχθησαν, τηρώντας όλους τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στο οποίο εντάσσονται οι υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και οι δραστηριότητες αναψυχής.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια των αγώνων οι διασώστες του Ερυθρού Σταυρού παρείχαν την απαραίτητη υγειονομική κάλυψη στο σύνολο των αθλουμένων.

 

karta antonis garden
zgas

Rabona ad