Αγωνία για Βεστάκη! “Καρδιοχτύπησαν” με Σηφάκη

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 26 Μαΐου 2016, 0:00

Δεν φτάνει που η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έχασε, ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι με τον ΠΟΑ, στην αρχή του β' μέρους της προέκυψαν και άτυχα περιστατικά, το ένα εκ των οποίων θα διευκρινιστεί από την Πέμπτη.

 

Ο Λευτέρης Βεστάκης που μπήκε αλλαγή στο 46′ (μαζί με τον Ταταράκη), επιχείρησε στο 50′ να ανακόψει σουτ αντιπάλου. Έβαλε όμως άσχημα το πόδι του το οποίο και γύρισε. Προσπάθησε να συνεχίσει να παίζει ωστόσο δεν τα κατάφερε, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για διάστρεμμα. Την Πέμπτη θα διαπιστωθεί η σοβαρότητά της κατάστασής του και αν θα πρέπει να υπολογίζεται στο μεγάλο ματς με τον ΟΦΙ!

Την ώρα που προσφέρονταν οι πρώτες βοήθειες στον Βεστάκη, ο ΠΟΑ βρέθηκε στην επίθεση. Ο (κορυφαίος του ΙΝΚΑ) Βλαχάκης έκανε κακή έξοδο, η εστία έμεινε κενή και ο Ρουμπάκης με πλασέ θέλησε να σκοράρει. Η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και πριν περάσει τη γραμμή, σαν…από μηχανής Θεός, ο Σηφάκης με το κεφάλι έδιωξε την μπάλα. Ηρωική προσπάθεια, ωστόσο όλο το γήπεδο “πάγωσε” αφού ο παίκτης του ΙΝΚΑ χτύπησε το κεφάλι του στο δοκάρι! Ευτυχώς, μετά από 2-3 λεπτά, ο Σηφάκης συνήλθε και συνέχισε και ολοκλήρωσε κανονικά το παιχνίδι.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad