Αγωνία για Σελινιωτάκη εν όψει Σπάρτης

Χανιά | 5 Δεκεμβρίου 2017, 13:53

Με ένα πρόβλημα επέστρεψε στα Χανιά η αποστολή του ΑΟΧ/Κισσαμικού το πρωί της Τρίτης, αφού τραυματίας αποχώρησε από το ματς με τον Άρη ο Αλέξης Σελινιωτάκης.

/Bella Pizza

Ο αρχηγός της χανιώτικης ομάδας δέχθηκε ένα χτύπημα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και βρέθηκε να σφαδάζει στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά συνέχισε στο παιχνίδι αλλά όπως φάνηκε οι ενοχλήσεις όχι μόνο δεν υποχώρησαν αλλά έγιναν και πιο έντονες με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί αναγκαστικά στην ανάπαυλα του ημιχρόνου από τον Βρεττό.

Η αναγκαστική αλλαγή αυτή έφερε και αλλαγή σχηματισμού και θέσεων για το νεανικό σύνολο του Γιώργου Πετράκη, που επηρεάστηκε από όλα αυτά και είχε ένα… μουδιασμένο ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο. Στη συνέχεια όμως ανέβασε την απόδοσή του και “στρίμωξε” τον Άρη, απειλώντας τον με την ισοφάριση και την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα.

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί η σοβαρότητα της κατάστασης του “Σέλι” και κατά πόσο μπορεί να τον υπολογίζει ή όχι ο προπονητής του για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτη.

 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad