Αγωνία από τους γονείς των αθλητών των εθνικών ομάδων τεχνικής κολύμβησης

Τεχνική Κολύμβηση | 5 Μαρτίου 2021, 18:18

«Η ψυχολογική και σωματική κατάσταση τους βρίσκεται σε κίνδυνο» σημειώνουν οι γονείς των αθλητών και αθλητριών των εθνικών ομάδων τεχνικής κολύμβησης λόγω του γεγονότος ότι αποφασίστηκε η παύση των προπονήσεων τους.

Στην ανακοίνωση που δίνουν στη δημοσιότητα τονίζεται το γεγονός πως οι συγκεκριμένοι αθλητές έχουν ξεκινήσει ήδη καθυστερημένα την προετοιμασία τους προκειμένου να λάβουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών/γυναικών και νέων/νεανίδων.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Προς:

Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Λ.Αυγενάκη Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ.Γ.Μαυρωτά Κ.Ο.Ε

Επιτροπή Λοιμοξιολόγων

& κάθε αρμόδιο

Έπειτα από πολύμηνη καθυστέρηση και πολλές εκ μέρους μας εκκλήσεις έγινε δεκτό το αίτημά να δοθεί προπονητική άδεια στις Εθνικές Ομάδες Τεχνικής Κολύμβησης για 33 αθλητές.

Με μεγάλη μας έκπληξη και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε εχθές τα νέα αδικαιολόγητα μέτρα με τα οποία εξαιρούνται των προπονήσεων για άλλη μια φορά οι αθλητές των Εθνικών Ομάδων Τεχνικής Κολύμβησης οι οποίοι στην πλειοψηφία τους προπονούνται σε περιοχές υψηλού κινδύνου. Θα θέλαμε να λάβετε υπόψη σας ότι, η αποχή από το νερό στο άθλημά μας επιφέρει τραυματισμούς και μεγαλύτερες βλαπτικές επιπτώσεις στην απόδοση των αθλητών μας σε σχέση με τα υπόλοιπα αθλήματα του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Οι αθλητές προπονούνται για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα επικείμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και Νέων – Νεανίδων στο Tomsk της Ρωσίας και στο Lignano της Ιταλίας, τον ερχόμενο Ιούνιο και τον Ιούλιο αντίστοιχα. Ήδη, ανά τον κόσμο, η πλειοψηφία των ανταγωνιστών τους έχει προπονητικό προβάδισμα καθώς η άδεια για προπονήσεις μας δόθηκε στα μέσα Ιανουαρίου.

Η επιστροφή στις προπονήσεις, τηρούμενων όλων των μέτρων προστασίας που απορρέουν από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθίσταται απολύτως αναγκαία.

Όπως και αναγκαία κρίνεται και η πρόσβαση στην προπόνηση όλων των κολυμβητών/ κολυμβητριών +15 ώστε να μπορέσουν και εκείνοι να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους σε αυτά.

Η ψυχολογική και σωματική κατάσταση των αθλητών βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ως εκ τούτου παρακαλούμε όπως κινηθείτε στις απαραίτητες ενέργειες για την άρση των μέτρων άμεσα.

Με Εκτίμηση,

Οι γονείς των αθλητών και οι αθλητές των Εθνικών Ομάδων Τεχνικής Κολύμβησης,

Αγγέλου Ε., Ακριτίδου Δ., Αρμούτσης Μ., Βακιρτζής Α., Βαλαλάς Δ., Βραχλιώτης Κ., Γιασεμής Λ., Γκόβας Η., Δεληγιάννη E., Δουλγεράκης Σ.,Ευθυμίου Ε., Καλαϊτζόπουλος Ι., Καλτσουκαλάς Χ., Καμπρούδη Ε., Καρατσιβή Α., Καρατσιβής Δ., Κελαϊδής Σ., Κοντονάσιου Α., Κουλουριώτης Α., Κουρεμάδη Γ., Κτενά Σ., Κούρτης Ι., Κωτσή Ν., Λαμπαδάρης Σ., Μανιάτης Α., Μαυρόδελου Α.,Μητακίδης Α., Μπόνιας Χ., Μπονίκου Ι., Μυλωνάκης Α., Νταφόπουλος Θ., Παπαδάκη Β., Παπάζογλου Τ., Παπάζογλου Φ., Παπαργύρη Γ., Στάμου Ε., Σκυλουράκη Ε., Σκυλουράκης Ε., Τσαούσογλου Μ., Τσιάβος Γ., Τσιάβος Κ., Τσιγγέλης Θ., Τσιγκόια Σ., Χατζηδάκη Π., Χίνος Γ..

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad