Αγώνες Κωπηλασίας την Κυριακή στη Σούδα

22 Ιουνίου 2017, 16:44

Ενα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, που δεν είναι άλλο από τους πανελλήνιους διασυλλογικούς αγώνες Κωπηλασίας με την ονομασία "Σούδα 2017" πραγματοποιείται την προσεχή Κυριακή στο Κόλπο της Σούδας, με διοργανωτή τον Ν.Α.Ο. Σούδας και συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, το Δήμο Χανίων και την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.).

Η απόφαση για τη διεξαγωγή των αγώνων λήφθηκε προκειμένου, αυτοί, να συμβάλουν στην τουριστική προβολή του τόπου, αλλά και του αθλήματος. Ειδικότερα, τόπος διεξαγωγής θα είναι οι εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας (Κάτω Σούδα) και αναμένεται να λάβουν μέρος περίπου 80 αθλητές και αθλήτριες από τα Χανιά, την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι ώρες, δε, διαγωγής είναι από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Afisa

Το Δ.Σ. του Ν.Α.Ο. Σούδας σε ανακοίνωση που απέστειλε στο athlitiko ευχαριστεί τους επίσημους χορηγούς του τμήματος κωπηλασίας: την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS – BLUE STAR FERRIES), την εταιρεία ALFIX ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΕΠΕ, την εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΑΚΗ Γερανοί-Μεταφορές, καθώς και τους χορηγούς των αγώνων “ΣΟΥΔΑ 2017”: ANENDYK ferries, CRETAN SECRETS – ΚΛΩΘΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ, ΝΕΟΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ Κατάστημα VODAFONE Σούδας, ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΡΜΗΣ, ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ RED A CAR, COFFEE SHOP ΑΦΟΙ ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗ, ΥΙΟΙ Γ. ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ TRAVEL, Ψητοπωλείο ΓΡΗΓΟΡΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Πρακτορείο ΟΠΑΠ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Συνεργείο Αυτοκινήτων, ΦΑΡΜΑ Εμπορία Φρούτων, ΑΦΟΙ ΧΙΩΤΑΚΗ ΑΒΕΕ, BP ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ, Ψητοπωλείο DONALD.