Αγώνας… επιβίωσης στη Δράμα

Χανιά | 3 Μαρτίου 2021, 9:12

Το μεσημέρι της Τετάρτης ανοίγει η αυλαία του β’ γύρου στη Super League 2, με το κρίσιμο παιχνίδι που δίνουν τα Χανιά στην έδρα της Δόξας Δράμας.

Για τη χανιώτικη ομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως αγώνας… επιβίωσης, αφού με οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα απομακρυνθεί κι άλλο η εξάδα και θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη η συνέχεια. Από την άλλη οι “μαυραετοί”, που είναι ισόβαθμοι με τα Χανιά (από 11 βαθμούς), έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα, στοχεύουν επίσης στη νίκη για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για είσοδο στην εξάδα.

Στο πρώτο του εκτός έδρας ματς με τα Χανιά ο Νίκος Παπαδόπουλος αναμένεται να “φρεσκάρει” την ενδεκάδα, αφού σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ιωνικό εκτός έχουν μείνει οι Κάρλος (τιμωρημένος), Ρέντζας και Ουνγιαλίδης, που ήταν στο αρχικό σχήμα.

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης έχει επιλέξει στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα προκύψει η τελικά 20άδα. Αναλυτικά: Ηλιάδης, Στεφανάκος, Θεοδοσιάδης, Σπυρόπουλος, Πινδώνης, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Μαυριάς, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Τάσιος, Μακντόναλτ, Χάμοντ, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Μενσά, Αγγελόπουλος, Βάντερσον, Μπαράνκο.

Για τα Χανιά η 20άδα είναι η εξής: Κουτζαβασίλης, Λαμπίρης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Ζιούλης, Ανδρέου, Σωτηράκος, Νίκολιτς, Δημητριάδης, Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Αναστασόπουλος, Πλέγας, Καρτσαμπάς, Γκίνο, Διαμαντόπουλος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός, Μπραμπίγια, Μασένα.

13:30 Δόξα Δράμας-Χανιά
Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου) – Κηλικιώτης (Ξάνθης)
4ος διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς)

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania